U13-B: TJ Nespeky B – SK Všestary 4:2 (3:0)

V první řadě je skvělé, že jsme vůbec hráli. Poslední dvě přípravná utkání nám soupeř zrušil, a i tentokrát řešil soupeř nedostatek dětí, a hrozilo, že nepřijede. Nakonec i s vědomím, že jim v případě potřeby hráče půjčíme, tak přijeli. Poděkování tak patří všem čtyřem hráčům, kteří za soupeře nastoupili a my jsme si tak konečně mohli vyzkoušet první utkání na klasickém hřišti v počtu 7+1.

Z průběhu utkání máme velkou radost. Na všech hráčích bylo vidět, že se na zápas moc těšili a na jejich výkonu to bylo vidět. V obraně jsme začali sice trošku rozpačitě, ale s přibývající časem se naše hra jen a jen zlepšovala. Naopak útočníci vlétli do zápasu s velkou chutí a brzy jsem se dočkali prvního gólu. Trefil se nejmladší hráč našeho mužstva Pavlík Poupě. Druhou branku přidal po dlouhém sólu Honzík Rublič a poločasový výsledek na 3:0 upravila Martina Kačírková.

Ve druhém poločase jsme soupeři půjčili Honzíka Rubliče a Kubu Poupěho a hra se vyrovnala, možná byl soupeř o trošku lepší. Parádní zákroky tak předvedl i náš brankář Samuel Studnička, který nás několikrát podržel. Na 4:0 zvýšil Adam Krejčík. V závěru utkání soupeř dvěma góly snížil na konečných 4:2.

Z individuálních výkonů by si zasloužili pochvalu úplně všichni, ale dnes zmíním dvě jména. Tím prvním je Maťula Kačírková, hrála s obrovskou chutí, patřila k nejlepším hráčům na hřišti. A tím druhým je Sebík Schade. Sebi pracuje skvěle i na tréninku a dnes to potvrdil i v zápase.

Paráda, jen tak dál !!!!

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/9556794