A-tým: TJ Nespeky – Sparta Kutná Hora 3:1 (1:1)

Nespecké áčko vstoupilo do jarní části vítězně. Na domácím hřišti v Nespekách porazilo Kutnou Horu 3:1. Ve 24.min ukázal svůj přehled Kuba Bredler, který chytrou přihrávkou do volného prostoru otočil hru a Petr Čaloun své sólo zakončil krásným gólem 1:0. O pět minut později mohl navýšit naše vedení Pepa Petlička, ale pokutový kop neproměnil.

Soupeř si své největší šance vypracoval až po půl hodině hry. Ve 31.min ještě střelu hostujícího Exnera zablokoval Lukáš Hronek na roh, ale o chvilku později už kutnohorský Michal Exner vyrovnal na 1:1. Krátce poté mohl otočit vývoj utkání hostující Marek Wolf, ale i jeho nebezpečné zakončení skončilo rohovým kopem.

Možná klíčový moment byl k vidění v závěru prvního poločasu. Tadeáš Nikrmajer poslal do sólového úniku Teodora Mácu, který by běžel sám na branku, ale obránce Nekvinda mu zavadil o nohu, čím zmařil zjevnou brankovou příležitost a byl ve 41.min vyloučen.

Druhý poločas byl již výhradně v naší režii. Oslabený soupeř si už žádnou šanci nevypracoval, naopak my měli celou řadu příležitostí. V 55.min neproměnil tutovku Lukáš Maršoun, nicméně o minutu později centroval opět Petr Čaloun a Lukáš Maršoun střílí vítěznou branku 2:1. Na konečných 3:1 upravil Pepa Petlička, když na zadní tyči uklidil míč do prázdné branky. Gólovou přihrávku mu připravil Matěj Skalický.

 

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/9529738

 

Video sestřih utkání najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/Cut/2023/3/12/41567.mp4

 

Záznam celého utkání najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/2023/3/11/216795.mp4

 

Zápis o utkání najdete zde:

 

 

Fotbalisté Nespek vstoupili do prvního jarního kola úspěšně a potvrzují svou podzimní formu

 

 

Vyjádření komise rozhodčích k zápasu Nespeky – Kutná Hora