B-tým: TJ Nespeky B – SK Posázavan Poříčí B 6:3 (2:0)

Nespecká rezerva sehrála jediné přípravné utkání před zahájením jarní části. Na domácím hřišti v Nespekách jsme hostili béčko Poříčí. Oba týmy byly doplněny o několik hráčů z kategorie dorostu, takže proti sobě nastoupilo i několik spoluhráčů ze sdruženého dorosteneckého týmu.

V prvním poločase bylo k vidění spousta šancí. Zatím co hosté své šance zahazovali, tak za domácí se postupně trefili Lukáš, který zakončil svou střelu na zadní tyč, a Martin Pohořelý, který využil zaváhání poříčských obránců, a své sólo bezpečně proměnil. Poločasové skóre tak čítalo 2:0.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří si vypracovali spoustu šancí, ale častokrát si vylámali zuby na výborném Mikuláši Čížkovi, který předvedl několik fantastických zákroků, a to včetně chycené penalty. Z ojedinělého protiútoku se navíc prosadil Lukáš a svým druhým gólem zvýšil na 3:0. Přesto hosté postupně snížili, a nakonec i vyrovnali na 3:3. Jenže bezprostředně po vyrovnávacím gólu se trefil Roman Vojkůvka a rozjeté Poříčí zcela zastavil. Krátce poté přidal Radek Bejbl gól na 5:3 a v nastaveném čase upravil na konečných 6:3 opět Roman Vojkůvka.

Generálka na mistrovskou část nám vyšla, tak držme klukům palce, ať se jim daří i v jarní části.

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/9560329