A-tým: TJ Sokol Nespeky – FC Horky 1:0 (0:0)

V prvním poločase to bylo na šance celkem vyrovnané, přesto tu největší spálil ve 29.min hostující útočník Madi Rama, který běžel sám na Drážka, ale toho nepřekonal. Jediný gól utkání padl po sedmi minutách druhé půle, kdy se u rohového praporku uvolnil Turek a jeho centr na zadní tyči uklidil do branky Kotek 1:0. V samotném závěru měly ještě oba týmy po jedné velké šanci, ale zvýšení náskoku odmítl Turek, který své sólo neproměnil, a v 89.min nás povedeným zákrokem podržel Drážek.

Na svatého Václava se trefil Václav. Kotek zajistil Nespekám další tři body

Ve středu 28. září, v den státního svátku, sehráli fotbalisté Nespek první kolo krajského přeboru. Na svém hřišti hostili Horky. Bezmála stovka diváků viděla jeden jediný gól, trefil se Václav Kotek. Netradičně v polovině pracovního dne se dohrávaly některé fotbalové zápasy. Jedním z nich byl duel krajského přeboru mezi Nespeky a Horkami. „V první řadě bych chtěl poděkovat všem hráčům za to, jak k zápasu nastoupili a přistoupili,“ sdělil asistent hlavního trenéra Nespek Petr Králíček a pokračoval. „Máme problém s marodkou, hráči nebyli stoprocentně zdraví. Díky morálce všech hráčů jsme tento zápas zvládli.“  Podle zápisu o utkání sledovalo duel 90 fanoušků. Ti si na úvodní branku zápasu museli počkat až do 52. minuty. „Martin Turek utekl po lajně, z křídelního prostorou naservíroval balon na zadní tyč, odkud zakončoval Vojtěch Kotek,“ okomentoval gólovou situaci Petr Králíček. Jeho svěřenci si u utkání připsali do tabulky tři body, ale výhra byla vykoupena dalšími zraněními. „Byl to velmi soubojový zápas, ve kterém bylo k vidění hodně tvrdých střetů. Nedohráli nám dva hráči, Lukáš Maršoun a Jakub Melichar,“ sdělil Králíček. Po osmi odehraných zápasech jsou fotbalisté Nespek v tabulce Krajského přeboru na prvním místě s jednobodovým náskokem na Hřebeč.

Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal-kraj/na-svateho-vaclava-se-trefil-vaclav-kotek-zajistil-nespekam-dalsi-tri-body-20220.html

Více foto ze zápasu najdete zde:

 

Video sestřih utkání najdete zde:

 

Záznam celého utkání najdete zde:

 

Zápis o utkání najdete zde: