A-tým: TJ Sokol Nespeky – ČLU Beroun 4:0 (1:0)

Úvodní branku utkání vstřelil Luboš Braný už v 17.min a Nespeky vedly 1:0. Zápas, který jsme měli relativně pod kontrolou zkomplikovala situace ze závěru poločasu, kdy byl Lukáš Hronek po druhé ŽK vyloučen. Uklidňující druhý gól přidal Matěj Skalický po hodině hry. V 79.min se poměr hráčů na hřišti vyrovnal, neboť za faul zezadu byl vyloučen i hostující Dominik Tarhaj. Závěr zápasu byl již plně v naší režii. V 86.min přidal třetí gól Maršoun, a v nastaveném čase pečetil na konečných 4:0 Roman Vojkůvka.

 

Nespeky mají další výhru, vynulovaly Beroun

Fotbalisté Nespek pokračují ve velmi dobrých výkonech. V sobotním zápase krajského přeboru dokázali na své půdě porazit Beroun 4:0. „Utkání nebylo vůbec snadné. Beroun si přijel pro vítězství, ale my jsme mu to neumožnili,“ usmíval se po utkání asistent hlavního trenéra Nespek Petr Králíček, který utkání sledovat zprostředkovaně. Krátce po půlhodině hry dostal druhou žlutou kartu Lukáš Hronek a utkání pro něj skončilo. Tou dobou už Nespeky vedly 1:0 díky brance Luboše Braného.

„Následovaly pasáže, ve kterých nás soupeř hodně zatlačil, byli jsme pod tlakem. Kluci podali takticky velmi dobrý výkon,“ pochvaloval si Králíček. Po hodině hry navýšil domácí náskok Matěj Skalický. Berounští fotbalisté ani za dvoubrankové ztráty utkání nezabalili a pokračoval v dobré hře. „Beroun si dokázal vypracovat velké šance z volných kopů, ale dokázali jsme si poradit. Bránili jsme jako jeden tým a soupeři jsme nedovolili skórovat,“ poznamenal Králíček. V závěru zápasu se prosadily Nespeky ještě dvakrát, skóroval Lukáš Maršoun a Roman Vojkůvka. „Ačkoliv výsledek 4:0 vypadá jednoznačně, tak trochu zkresluje. Beroun hrál dobře, měl tlak před brankou, ale neprosadil se,“ uzavřel Králíček.

Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal-kraj/nespeky-maji-dalsi-vyhru-vynulovaly-beroun-20221002.html

 

Více foto ze zápasu najdete zde:

 

Video sestřih utkání najdete zde:

 

Záznam celého utkání najdete zde:

 

Zápis o utkání najdete zde: