U11: Vrch. Janovice – Nespeky/Poříčí 9:10 (4:3, 4:3, 1:4)

Ve středu 18.května se hrálo vložené 26.kolo starších přípravek. Nás tentokrát čekala cesta do Vrchotových Janovic. Divokou gólovou přestřelku jsme nakonec výsledkově zvládli, a vyhráli nejtěsnějším možným rozdílem 10:9. Nicméně z pohledu hodnocení našeho herního výkonu to byl takový zvláštní zápas, ve kterém se střídaly velmi dobré okamžiky s těmi slabšími. A přesně tímto kolísavým výkonem, si v průběhu zápasu prošli snad všichni hráči.

V zápase jsme velmi rychle prohrávali a náš bojácný a ustrašený výkon mi nápadně připomínal nepovedené utkání s Neveklovem. Pak se ale třikrát prosadila naše útočná dvojice Šimon Hájek – Honzík Rublič a skóre otočili v náš prospěch. Bohužel v závěru první, a v úvodu druhé třetiny se nám moc nedařilo a soupeř nám nasázel pět gólů v řadě.  Skóre v polovině utkání čítalo 7:3 pro domácí. Pak přišlo velmi povedené střídání od Verči Kuchařové, která nastoupila do obrany a výrazně přispěla k tomu, že jsme již přestali dostávat góly. Stejně tak i Vojta Melda tam měl několik hezkých průniků po levé straně, a konečně ožil i Mára Krejčík, který přestože je v týmu nejmladší, tak už několikrát dokázal, že může být pro mužstvo velmi přínosný. Díky těmto zlepšeným individuálním výkonům se to odrazilo i na výsledku a po druhé třetině jsme prohrávali už jen o dva góly – 8:6.

Na začátku třetí třetiny se sice domácím povedlo přidat devátou branku, ale jak se následně ukázalo, tak to byla jejich trefa poslední. Naopak nás mohla těšit zlepšená úspěšnost v osobních soubojích a díky tomu jsme se častěji dostávali do zakončení, a nakonec i výsledek zápasu otočili.

Přál bych si, abychom se z těchto zápasů dokázali poučit a navázali na ty momenty, ve kterých jsme úspěšní. Každopádně za všechny hráče jsem rád, že se jim podařilo v zápase zvítězit.

 

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/8419371

 

 

Zápis o utkání najdete zde: