U11: Nespeky/Poříčí – Sokol Krhanice 13:10 (7:5, 3:3, 3:2)

Velikou radost mi udělali hráči starší přípravky, kteří v předehrávce 22.kola porazili lídra tabulky Sokol Krhanice. A i když to byl výsledek překvapivý, tak jedním dechem musím dodat, že ale naprosto zasloužený.  Všichni hráči podali naprosto fantastický výkon. Slova chvály míří nejen na adresu našeho brankáře Ríši Pekaře, který nás několikrát skvělým zákrokem podržel, ale především na celou obranu.

Beny Wagner, Maty Mikulanda a Verča Kuchařova hráli opravdu velmi dobře, vzájemně se doplňovali, byli aktivní, hodně toho naběhali, v soubojích nechyběl důraz. A hlavně, po zisku míče byla vidět snaha o rozehrávku. V neposlední řadě jsem velmi rád, že mohu vyzdvihnout výkon útočníků. Častokrát to byli právě oni, kdo slýchávali v kabině nejvíce výtek, ale v tomto utkání se hodně přiblížili tomu, co po nich chci, a co je učím. Hráli poměrně blízko u sebe, soupeře napadali společně a při zisku míče si dokázali pomoci přihrávkou. Navíc se snažili o časté zakončení a byli poměrně efektivní. Honzík Rublič odehrál asi nejlepší zápas nejen jara, ale možná celé letošní sezony. Odměnou mu za to bylo osm vstřelených gólů, což bude pravděpodobně jeho dosavadní rekord. A nemohu zapomenout ani na Máru a Sebíka, kteří začali zápas na střídačce, ale kdykoli nastoupili, ať do obrany, či do útoku, tak i oni si splnili své úkoly na jedničku a mají stejný podíl na vítězství, jako všichni ostatní.

Vím, že takových to utkání nebývá za sezónu mnoho. Častokrát se stane, že někdo odehraje parádní zápas, ale současně někomu jinému zase zápas nevyjde podle představ. Ale zápasy, ve kterých to sedne úplně všem bývá poskromnu. Já jsem velmi rád, že jsme takový zápas mohli zažít. Určitě si ho budu dlouho pamatovat a hráčům ho budu často připomínat.

Jen tak dál a díky !!!

 

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/8422442

 

 

Zápis o utkání najdete zde: