U11: Zdislavice – Nespeky/Poříčí  3:3 (1:0, 1:2, 1:1)

Včerejší zápas ve Zdislavicích se nám příliš nepovedl. Těžko říci, kde hledat příčiny, ale jako by nám chyběla radost ze hry, tedy alespoň u těch starších kluků, co hrají fotbal již delší dobu. Naopak, kdo odehrál celkem solidní zápas, byl Mára Krejčík. Na něm bylo vidět, že si fotbal užívá, a proto největší pochvala míří právě k němu.

Pravda je, že ještě před pár měsíci (nebo možná týdny) jsme počítali děti jak v přípravce, tak i v mladších žácích, na prstech jedné ruky. Proto jsme tréninky spojili a věřili, že dětem vytvoříme lepší tréninkové podmínky. V současné době se oba týmy mohou těšit z přílivu nových hráčů, a současně i ve zlepšené docházce stávajících dětí, a to je pro nás trenéry opět nová výzva, co s tím a jak udělat tréninky účelnější a třeba i zábavnější.

V samotném zápase šli do vedení děti ze Zdislavic. Gól padl po střele z dálky, když se trefil kapitán domácích Martin Tulach – 1:0. Nám chybělo trošku více předvídavosti a rychlejší reakce. V úvodní dvacetiminutovce už žádný jiný gól nepadl. Ve druhé části se trefili Šimon Hájek a Honzík Rublič a otočili vývoj utkání v náš prospěch. Nicméně ještě do přestávky soupeř trošku laciným gólem vyrovnal na 2:2, opět se jednalo o střelu z veliké dálky a tentokrát nám chyběl trošku lepší odhad na odskok míče. Ve třetí třetině jsme nechali našeho brankáře na holičkách, první střelu ještě vyrazil, ale z dorážky se prosadil Marek Jankovský a domácí opět vedli – 3:2.  V závěru nakonec vyrovnal Šimon Hájek a tak zápas skončil asi zaslouženou remízou.

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/8356174

 

 

Zápis o utkání najdete zde: