SG: TJ Nespeky – Sokol Struhařov 4:3 (1:3)

Po dlouhé, dvouleté covidové odmlce se do Nespek vrátila Posázavská liga. V úvodním kole veteránské soutěže se na novém, deštěm zkrápěném trávníku, představili fotbalisté SG Struhařov. A byli to právě zelenožlutí hosté, kteří díky vynikajícímu individuálnímu výkonu svého „hroťáka“ ovládli první poločas 3:1. Naše jediná přesná trefa v úvodním dějství nesla pečeť ofenzivně laděného Kumpošta.

Po změně stran předvedl řadu neuvěřitelných zákroků gólman Konrád, a další míče již za svá záda nepustil. A když se postupně prosadili kanonýři Sosnovec, Novák (ten dokonce hlavou) a Panenka, byl obrat skóre na světě a všechny tři body zůstaly doma, pod majestátní filipojakubskou hranicí, až do sobotního podvečera nepřehlédnutelnou dominantou nespeckého sportovního areálu.

Povedenou premiéru v domácím dresu zažil Sosnovec, jehož „kanadské body“ se výrazně promítly do konečného výsledku. Dobrou práci odvedla trojice rozhodčích v čele s hlavním Baslem a asistentem Myslivcem ml. Bouřlivou kulisu vytvořilo početné obecenstvo. Všem šesti přítomným divákům děkujeme za podporu!

 

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/8342439