U11: Nespeky/Poříčí – Pravonín/Kondrac 10:1 (3:0, 3:0, 4:1)

Ve čtvrtek 21.dubna hrála přípravka své třetí jarní utkání a myslím, že opět můžeme být všichni velmi spokojeni. Kádr starší přípravky je sice úzký, ale docházka jak na tréninky, a i na zápasy je velmi vysoká, a tak jsme zatím nemuseli řešit žádné problémy. Těší mě, že v každém dalším utkání dokážeme přidat něco dalšího, něco navíc oproti předešlému zápasu a je vidět, že se všechny děti po malých krůčcích neustále zlepšují.

Ve čtvrtek nás čekal zápas se sdruženým týmem Pravonína a Kondrace, a protože to byl soupeř oproti nám o něco málo mladší, tak o to víc jsme se chtěli soustředit na způsob naší hry. Hráče jsem nabádal, abychom se správně rozhodovali, kdy je lepší nahrát, a kdy je naopak lepší řešit akce individuálně, snažili jsme se o to, aby naše kličky měli větší úspěšnost, tzn. hráčům jsem připomínal, co je potřeba udělat před kličkou, případně co by mělo následovat po kličce. I když to některým hráčům jde lépe, a jiným učení trvá o něco déle, tak celkově jsem měl z naší hry radost.

Stejně jako oba předešlé zápasy jsme hráli 3x 20 minut a naše herní převaha byla patrná už od začátku. Přesto si i soupeř vytvořil několik velmi dobrých příležitostí, ale většinou se mu gól dát nepodařilo. Několikrát nás v brance podržel Ríša Pekař, který třeba za stavu 0:0 chytil penaltu. Postupně se nám ale dařilo branky střílet, nejvíce jich dal Honzík Rublič, který se zapsal mezi střelce 4x, tři branky přidal Marek Krajčík, 2x Šimon Hájek a premiérovou trefu si připsal i Vojta Melda.

Více foto ze zápasu najdete zde:  https://eu.zonerama.com/rublic/Album/8334321

 

Zápis o utkání najdete zde: