U11: FK Týnec n.Sáz. – Nespeky/Poříčí  6:7 (3:4)

V neděli 7.listopadu se dohrávalo poslední kolo okresního přeboru přípravek. Opět bych chtěl vyzdvihnout velmi vstřícný a přátelský přístup týneckých trenérů, kteří nám umožnili postavit do zápasu naší novou hráčku, která s námi částečně trénuje a měla by s námi absolvovat i přípravné zápasy, ale v současné době je registrovaná v Praze. Na rozdíl od několika předchozích zápasů, kdy jsme řešili velký problém s nedostatek hráčů, tak tentokrát jsme mohli počítat i s Ríšou Pekařem, Vojtou Janem, Benjaminem Wagnerem, Šimonem Hájkem, anebo s Matyášem Mikulandou a poprvé v sezóně jsme měli hráčů dostatek, dokonce i z pohledu střídání.

V kabině jsem kladl důraz na některé detaily naší hry, a každý hráč šel na hřiště s nějakými konkrétními úkoly, které se týkaly jeho osoby. V první třetině zápasu jsme se sice dopouštěli různých chyb, ale na všech hráčích bylo vidět, že se snaží plnit to, s čím jsem je na hřiště poslal. Za tu snahu je musím chválit.

Ve druhé třetině se naše hra trochu „rozsypala“, ale to je z velké části moje chyba. Měli jsme tři hráče na střídání, a protože si někteří střídající hráči sami říkali, kde by chtěli hrát a já jim častokrát vyhověl, tak došlo k tomu, že všichni poměrně často měnili své posty a celkový obraz byl takový neuspořádaný.

Částečně se nám to podařilo srovnat během druhé přestávky, kdy jsem si svou chybu uvědomil, hráčům jsem zopakoval, co po nich chci a v poslední třetině jsem je již nechal více hrát na postech, kam nastoupili.

Díky dostatečnému počtu hráčů, jsme tentokrát mohli počítat téměř s kompletním kádrem. Navíc nás ještě doplnila Týnka, takže jsme v Týnci odehráli jedno z nejpovedenějších utkání celé podzimní části. Kéž bychom na tento zápas dokázali navázat a jarní část byla o něco přínosnější.

Více foto ze zápasu najdete zde: https://www.zonerama.com/rublic/Album/7840895