U11: Nespeky/Poříčí – SK Bystřice 4:5 (2:1)

Na základě již odehraných utkání se dalo tušit, že zápas s Bystřicí by mohl být vyrovnaný, a pokud bychom dokázali zopakovat takové výkony, jako jsme předvedli např. proti Benešovu, anebo třeba před tím proti Pyšelům, tak bychom po utkání mohli mít radost i z dosaženého výsledku.

Vzhledem k tomu, že jsem již podruhé v řadě nemusel evidovat žádnou omluvenku, tak jsme mohli postavit opět to „nejsilnější“ co máme k dispozici. Bohužel náš herní projev tentokrát nebyl tak dobrý, jako třeba proti Benešovu, a nedokázali jsme soupeře výrazněji přehrát a utkání dotáhnout do vítězného konce. Pravda je, že nějaký výsledkový úspěch by nám hodně pomohl, vždyť těch prohraných zápasů je už víc než dost. Slova chvály tentokrát míří na naši obranu a brankáře. Tam i vzhledem k příchodu Matyáše Mikulandy přišlo výrazné zlepšení a naší hře to velmi pomohlo. Současně je vidět velký výkonnostní posun i u Ríši Pekaře, který odvádí v brance mnohem lepší výkony než v úvodu sezóny.

O poločase jsme sice vedli 2:1, naše branky zařídili Vojta Jano a Martina Kačírková, ale v úvodu druhé půle soupeř otočil vývoj utkání na 2:3, a pak už jsme se jen střídali ve střílení gólů. Na 3:3 vyrovnával Šimon Hájek a na 4:4 Vojta Jano. Bohužel poslední slovo měl soupeř, který se nakonec radoval z těsného vítězství.

Více foto ze zápasu najdete zde: https://www.zonerama.com/rublic/Album/7743522

 

Video sestřih utkání najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/Cut/2021/10/16/36582.mp4

 

Záznam celého utkání najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/2021/10/16/204488tu2223.mp4