U15: Nespeky/Poříčí – Sedlec Prčice 9:4 (6:1)

Starší žáci mají za sebou další utkání, a mám velkou radost, že mohu být při hodnocení zápasu opět pozitivní a hráče budu především chválit. V první řadě mě těší počet hráčů, kteří mužstvo tvoří. V srpnu jsme začínali sotva s osmi hráči, dnes je počet dvojnásobný, a i tréninková morálka je relativně dobrá. V týmu je zdravá konkurence a myslím, že i velmi dobrá parta. V dnešním utkání jsem mohl počítat se všemi 16-ti hráči.

Vzhledem k tomu, že podobný počet hráčů jsem měl k dispozici i v minulém zápase proti Teplýšovicím, a jsem si vědom toho, že někteří hráči ode mě dostali méně prostoru na hřišti, tak jsem tentokrát vytvořil dvě relativně vyrovnané skupiny, které se vždy po 20-ti minutách vyměnily, a všichni hráči hráli takřka stejně.

V prvním poločase jsme hráli velmi dobře. Tím hlavním faktorem byla solidní rozehrávka od gólmana, a od všech obránců. Díky tomu se vytvářely možnosti pro ofenzivní hráče a my jsme se tak dostávali do spousty šancí. Sice jsme proměnili jen menší část z nich, ale i tak se poločasové skóre zastavilo na stavu 6:1. Zajímavostí je, že na gólech se podílelo šest různých hráčů.

Druhý poločas už byl o poznání slabší. Nepovedlo se nám držet šířku hřiště, a křídelní hráči velmi často sbíhali do středu, čímž jsme si to sami udělali těší. Ale postupně se to zlepšilo alespoň na pravé straně a opět jsme si vytvořili poměrně mnoho brankových příležitostí. Škoda, že jsme nebyli produktivnější, výsledek mohl být daleko výraznější.

I když mohu být spokojen s výkonem všech hráčů, tak bych přeci jen rád zmínil jména jako je Štěpán Dostál anebo Matěj Ebenstreit, protože to jsou kluci, kteří v těch těžších zápasech dostávali méně prostoru, ale na obou je vidět ta chuť se zlepšovat a snaha plnit ty věci, které po nich vyžaduji. Takže velká pochvala i pro ně.

Více foto ze zápasu najdete zde: https://www.zonerama.com/rublic/Album/7695496

 

Video sestřih utkání najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/Cut/2021/10/3/36336.mp4

 

Záznam celého utkání najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVod/2021/10/3/204372tu2149.mp4

 

Zápis o utkání najdete zde: