U11: Sokol Senohraby – Nespeky/Poříčí 11:10 (6:5)

Starší přípravka zatím zvládá svůj vlastní boj o přežití. Hráčský kádr je velmi úzký a každá případná neúčast jakéhokoliv hráče sebou přináší riziko, že nějaký zápas neodehrajeme. Na zápas v Senohrabech ale potvrdilo svou přítomnost šest hráčů, navíc nás doplnili dvě děti z mladší přípravky, a tak jsme si zápas mohli užít.

Stejně jako ve většině předešlých zápasech, ani tentokrát jsme ale nezačali dobře. Velmi často jsme zakončovali z nepřipravených pozic, při střelách jsme neměli správné postavení, a tak i hráči, kteří na tréninku umí vystřelit, tak v zápase působili poněkud rozpačitě. Naopak v obranné fázi nám dělal velké starosti domácí hráč Adam Straka, který je velmi šikovný a poměrně rychle dokázal vytvořit pro svůj tým několika gólový náskok.

Postupně se ale hráči více soustředili na to, co mají dělat a chvályhodných akcí přibývalo. V obraně se vzájemně doplňovali Beny Wagner a Honzík Rublič, kteří se snažili zabránit senohrabskému Adamu Strakovi ve vstřelení většího množství gólů. Naopak v útoku se začal více prosazovat Šimon Hájek, a tak utkání bylo do poslední minuty velmi vyrovnané. Při konečném sčítání napočítal pan rozhodčí poměr branek 11:10, a tak byli o trošku šťastnější domácí hráči.

Více foto ze zápasu najdete zde: https://www.zonerama.com/rublic/Album/7666754

 

Zápis o utkání najdete zde: