U15: SK Chocerady – Nespeky/Poříčí 1:6 (1:1)

Ke svému třetímu utkání této sezóny nastoupili starší žáci v neděli 12.9 v Choceradech. Přestože nás mohla těšit téměř 100% účast všech našich hráčů, tak velmi citelná byla absence Adama Samka, který si toho času plnil své povinnosti v kategorii mladších žáků. Z toho důvodu bylo nutné udělat několik změn v sestavě a tři hráči si zahráli na nových postech.

V prvním poločase nám vůbec nefungovala hra po stranách a celkový dojem z naší hry byl takový rozpačitý. Možná jsme měli nad soupeřem mírnou herní převahu, ale to nebylo dáno naší kvalitou, ale spíše fyzickými předpoklady, neboť stejně jako v prvním zápase i tentokrát se v mužstvu soupeře objevilo několik výrazně mladších hráčů. Vzhledem k tomu, že domácí brankář Adam Košťál, věkem ještě mladší žák, předvedl několik parádních zákroků, tak po prvním poločase bylo skóre vyrovnané 1:1.

Do druhého poločasu jsme udělali několik změn, a jako klíčová se ukázala změna na pravé straně. Do obrany se přesunul Kuba Řehák, kterého limitovaly zdravotní problémy a v útočné fázi byl nevýrazný, a naopak dopředu se vysunul Dominik Krygel. Právě tato změna se ukázala jako zásadní a Dominik předvedl několik krásných akcí a připravil řadu šancí pro své spoluhráče. Na druhé straně hřiště tak bylo více volného prostoru, čehož využil běhavý Kuba Mařík a i on se dvakrát zapsal mezi gólové střelce.

Na tomto utkání bylo opět pozitivní to, že i když naše hra nebyla v prvním poločase ideální, tak jsme dokázali něco změnit, a nakonec jsme odcházeli ze hřiště s velmi dobrým pocitem.

Více foto ze zápasu najdete zde: https://www.zonerama.com/rublic/Album/7620438

 

Zápis o utkání najdete zde: