U11: Nespeky/Poříčí – Úročnice 11:19 (3:4, 6:7, 2:8)

Starší přípravka je teprve na začátku svého učební procesu. Přestože trénujeme již od poloviny srpna, tak tréninková účast o prázdninách byla velmi malá a některé hráče jsem viděl prvně až v den zápasu. Naštěstí jsme se na první zápas sešli v takovém počtu, že jsme byli schopni odehrát celkem zajímavé utkání. Po dohodě se soupeřem jsme hodinový zápas rozložili na tři třetiny v poměru 3x 20 minut. V první třetině nám chvíli trvalo, než jsme se rozkoukali a díky našim chybám v rozehrávce jsme velmi rychle prohrávali o čtyři branky. Nicméně pak se nám povedlo pár hezkých akcí a díky dvěma gólům Marka Krejčíka a jedné Šimona Hájka jsme první třetinu zvládli velmi dobře.

Z hlediska počtu inkasovaných branek se nám nepoved ani vstup do druhé třetiny, ale na našich hráčích bylo vidět, že je zápas baví a po 30 minutách byl stav nerozhodný 7:7. Sice i po druhé části byl výsledek opět mírně příznivější pro soupeře, ale to nebylo podstatné. Ve druhé části se 3x prosadil Vojta Jano, 2x Šimon Hájek a jednu branku přidala Martina Kačírková.

Ve třetí třetině jsme dokázali držet krok se soupeřem jenom chvíli, a poté jsme několikrát inkasovali. Následně nám začaly docházet jak fyzické, tak i psychické síly a myslím, že většina hráčů se už těšila na závěrečný hvizd. V poslední části dali po jedné brance jak Šimon Hájek, tak Vojta Jano.

Jsem přesvědčen, že i přes prohru se všem našim hráčům zápas povedl, a po hodině hry si všichni aktéři tohoto utkání zasloužili upřímný potlesk od přítomných diváků jako výraz poděkování za předvedenou hru.

 

Videosestřih z celého utkání najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/Cut/2021/9/4/35694.mp4 

Videosestřih všech gólů najdete zde:  http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/Cut/2021/9/4/35696.mp4

Videosestřih akcí, za které budu hráče chválit: http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/Cut/2021/9/6/35767.mp4