B-tým: Vrchotovy Janovice  – TJ Nespeky B 0:2 (0:1)

Po dlouhé době sehrálo svůj přátelský zápas i B-mužstvo Nespek. Utkání se hrálo ve Vrchotových Janovicích v rámci jejich oslav. Mužstvo Nespek i nadále vedl trenér Petr Novotný, který přislíbil spolupráci i v následující sezóně. Přátelský zápas jsme nakonec vyhráli 2:0, trefili se David Pešta a Ondra Matyášek.

 

 

 

 

Utkání zhodnotil trenér týmu TJ Nespeky B Petr Novotný: „Po třech měsících jsem se opět sešel s hráči k přátelskému utkání. Soupeřem nám byl, stejně jako v posledním utkání před koronavirouvou pauzou, tým Vrchotových Janovic. První poločas se podobal utkání v březnu. Do třicáté minuty jsme byli lepším mužstvem, fungovala nám kombinace a měli jsme dobrý pohyb. Poté se hra vyrovnala i díky tomu, že se přicházelo nepřesností o jednoduché balóny. Díky dobré hře v první půlhodině jsme šli do vedení Davidem Peštou. 

Druhý poločas byl jak na houpačce. Bylo vidět, že u některých hráčů chybí po tak dlouhé pauze rozehranost, kontakt s míčem a samozřejmě fyzická kondice. Přesto jsme dokázali vstřelit v osmdesáté minutě Matyáškem druhou branku a zvítězit 2:0. 

Kluky bych chtěl pochválit za přístup a bojovnost a v některých pasážích i za fotbalovost. Ještě nás čekají dva přátelské zápasy, za to jsem rád i vzhledem k tomu, že potřebuji kluky více poznat. Vracím se do Nespeckého fotbalu po osmi letech a věřím, že spolupráce bude opět úspěšná, jako v době, když jsem odcházel.“