U19: TJ Nespeky – SK Bystřice 1:7 (1:3)


Dorostenci vstoupili do nové sezóny prohrou 1:7 s Bystřicí. První, a také jedinou branku utkání vstřelil již ve 2.minutě nespecký Marek Jirásek. Bohužel, to bylo z naší vše, naopak od 15.min se už prosazovali pouze hosté. Do poločasu otočili na 1:3 a ve druhé půli nám přidali další čtyři góly.

 

Dnes opět bez brankáře. Navíc nám chyběl i Lukáš Bareš, který se v minulém zápase mezi tři tyče postavil. Na řadu tedy přišel další hráč z pole a absence standardního gólmana do značné míry rozhodla o dnešním výsledku. Jen málo bylo platné, že jsme se brzy ujali vedení. Už v 2. minutě zatáhl míč po levé straně Šimon Bouša, dobře odcentroval a Marek balón nasměroval za hostujícího brankáře. Přes víceméně vyrovnanou hru s minimem šancí hosté dvakrát nepohrdli naší nabídkou vzešlou z improvizovaného obsazení brankářského postu. Když jsme přidali i chybu v rozehrávce, odcházeli jsme do kabin s dvougólových mankem. Nicméně vzhledem k obrazu hry ještě nebylo nic definitivně ztraceno.

Více jak polovinu druhého dějství jsme Bystřici tlačili. Ovládli jsme střed hřiště, získali územní převahu, ovšem chyběla kvalitní finální přihrávka. Když už přišla, byli jsme neškodní v koncovce. Naopak po naprosto banální a jednoduše hratelné situaci jsme v blízkosti naší branky v 73. minutě opět darovali hostům míč a z následné akce jsme inkasovali počtvrté. Ač tomu obraz hry nenapovídal, prohrávali jsme tak již o tři branky. V závěru zápasu jsme se ve velmi teplém počasí pokoušeli výsledek alespoň korigovat, nicméně neúspěšně. Bystřice naopak využila naší otevřenější obrany a upravila konečné skóre do – z našeho pohledu – nepěkné podoby.

Sestava: Filip Kordík – Honza Myslivec, David Straka, Vojta Gryc, Pavel Šiňor – Adam Kulhavý, Šimon Doležal, Jakub Kumpošt, Marek Jirásek – Šimon Bouša, Jakub Ebenstreit, střídající: Patrik Kulhavý, Pepa Jára, David Müller