U19: Čerčany/Poříčí – TJ Nespeky 6:4 (3:3)


Dorostenci sehráli přípravné utkání v Čerčanech a prohráli se sdruženým týmem Čerčan a Poříčí 6:4. Po vyrovnaném prvním poločase, který skončil 3:3, se rozhodovalo až v druhé části. Tam byli naši hráči aktivní pouze úvodní čtvrthodinu, a domácí nakonec dotáhli zápas do vítězného konce.

Přípravný zápas s týmem Čerčan/Poříčí nad Sázavou umožnil nahlédnout hru našeho výrazně omlazeného dorosteneckého týmu a vyzkoušet různé herní varianty. Jelikož jsme neměli k dispozici ani jednoho ze dvou brankářů, ukázkovým dokladem omlazení byl hráč z pole Lukáš Bareš (ročník 2006), který se postavil mezi tři tyče.

Utkání jsme zahájili dobře, kombinačně jsme přehrávali domácí, zároveň jsme však spalovali šance. V dalším průběhu zápasu se rozestřílel Šimon Bouša. Celkem třikrát překonal domácího brankáře. Hráči Čerčan/Poříčí nad Sázavou sice neměli tolik příležitostí, nicméně byli efektivní a také třikrát skórovali. Po slabším závěru první půle jsme po přestávce opět začali dobře a po ukázkové akci několika hráčů zakončoval do odkryté části branky Marek Jirásek. Kvalitu a solidní tempo hry jsme však v teplém počasí drželi jen asi prvních 10 minut druhé půle. Následně naše hra upadala, chyběl pohyb, důraz, vázla souhra. Domácí vyrovnali a remízový stav zůstával poměrně dlouho beze změny. Přes horší hru jsme stejně jako v první půli po střele Šimona Bouši jednou rozezvučeli brankovou konstrukci domácí branky. Celek Čerčan/Poříčí nad Sázavou naopak dvakrát využil chaosu v našich řadách k rychlým brejkům s přesným zakončením a v dnešním přípravném utkání nakonec zvítězil.

Sestava: Lukáš Bareš – Honza Myslivec, David Straka, Šimon Doležal, Pavel Šiňor – Adam Kulhavý, Vojta Gryc, David Müller, Marek Jirásek – Šimon Bouša, Patrik Kulhavý, střídající: Jakub Ebenstreit

Více foto ze zápasu Čerčany – Nespeky najdete zde: