A-tým: SK Hřebeč – TJ Nespeky 0:0 (0:0) PK: 1:3


Áčko z posledních čtyř utkání získalo hezkých 10 bodů. Tentokrát zvítězilo na penalty v Hřebči. V základní hrací době žádný gól nepadl a tak stejně jako minulý týden, tak i dnes rozhodovaly pokutové kopy. V nich se nejvíce dařilo našemu Drážkovi, který tři penalty chytil a rozhodl tak o našem vítězství.

Komentář k utkání poskytl velký fanda nespeckého fotbalu Míla Maršíček.

V prvním poločase se hrál oboustranně vyrovnaný fotbal, ve kterém si oba týmy vytvořily po dvou dobrých příležitostech, ale ani jedeno mužstvo svou šanci neproměnilo, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

V úvodních 20 minutách druhého poločasu jsme byli jasně lepší a vytvořili si několik velmi dobrých šancí, bohužel Klauz trefil pouze tyč, o chvíli později spálil velkou šanci Hamajda, kterému do vyložené šance přihrál Kučaba. Nebezpečná byla i klauzova střela z volného přímého kopu, kterou ovšem domácí brankář vyrazil a následná dorážka Hamajdy skončila opět na tyči. Postupně se ale hra vyrovnala a až do konce základní hrací doby žádný gól nepadl.

V penaltovém rozstřelu nejprve neproměnil náš Luboš Braný a domácí po první sérii vedli. Ovšem potom se postupně za nás trefili Maršoun, Klauz a Varkoček a naopak na druhé straně chytil tři penalty po sobě Venca Drážek, čímž zápas po čtvrté sérii ukončil.