A-tým: FC Přední Kopanina – TJ Nespeky 4:1 (2:0)


Tři dny po návratu z kondičního soustředění odehráli naši hráči další přípravné utkání. Tentokrát nestačili na třetí tým Pražského přeboru a prohráli 4:1. Náš jediný gól vstřelil v úvodu druhého poločasu Martin Burian z penalty.

Výsledek zápasu sice nic moc, ale na druhou stranu si myslím, že smutní být nemusíme. Nejenom v prvním, ale i ve druhém poločase jsme měli více brankových příležitostí než náš soupeř, ovšem hráči Přední Kopaniny byli efektivnější a na rozdíl od nás většinu svých šancí proměnili. Hned v úvodu utkání odpustil, jinak bezchybný rozhodčí, soupeři penaltu, kdy brankář domácích evidentně podrazil našeho Večeru, ale místo penalty jsme zahrávali pouze rohový kop. Poté měl šanci Standa Peterka, který na zadní tyči zakončoval vedle. Bohužel asi ve 20.min se soupeř z ojedinělé šance prosadil hlavou a bylo to 1:0. V následujících deseti minutách jsme měli několik šancí, tu největší měl David Pešta, který běžel sám na brankáře, ale pokus o lob skončil vysoko nad. A jak už to bývá, po sérii neproměněných příležitostí, přišel trest na druhé straně – 2:0.

Druhý poločas pro nás začal slibněji. Rozhodčí posoudil zákrok na našeho Peterku jako nedovolený a Burian z penalty snížil na 2:1. Následně měli velmi blízko k vyrovnání Fimba a nebo David Pešta, ale ani jeden svou velkou šanci neproměnil. Stejně jako v první půli i tentokrát soupeř trestal. Po hezké akci odskočil na rozdíl dvou gólů 3:1. Poté hra trošku upadla a bez výraznějších šancí směřovala ke konci utkání. V 90.min si ještě pohrál s našimi obránci exligový Pavel Šultes a technickou střelou upravil na konečných 4:1

Sestava: Drážek V. – Myslivec J., Burian M., Krejza T., Konopiský A. – Večera M., Fimba, Braný L., Maršoun L., Pešta D. – Peterka S.

Střídali: Jasz A., Vejvoda M.

více foto ze zápasu Přední Kopanina – Nespeky najdete zde: