U9: Turnaj v Nespekách – 4.místo


Mladší přípravka se představila domácím fanouškům na turnaji v Nespekách. Přestože jsme opět prohráli všechny zápasy, tak rozhodně nemusíme být smutní. Naši hráči předvedli výrazně lepší výkon než před 14-ti dny v Týnci a všichni naši hráči i hráčky si zasloužili pochvalu.

Z domácího turnaje v Nespekách můžeme mít radost. Pokud je hlavním cílem v této kategorii snaha o to, aby se všichni fotbalem bavili a užili si příjemné sportovní dopoledne, tak si troufám tvrdit, že se nám to povedlo a věřím, že bez ohledu na výsledek, odjížděli z Nespek všichni spokojeni. A spokojeni můžeme být i s výkony našich svěřenců. Bylo super, že nás bylo dost, mohli jsme střídat a děti se opravdu snažili. Sice jsme ve všech třech zápasech ještě prohráli, ale už to nebyli tak obrovské rozdíly, jako na prvním turnaji v Týnci.

Těší mě, že na turnajích panuje velmi přátelská atmosféra, a to nejen mezi trenéry a hráči, ale především tomu přispívá i ukázněné divácké publikum. Je zřejmé, že v této kategorii nikomu nejde o výsledek, odpouští se drobné prohřešky a naopak děti jsou velmi často odměňovány pochvalou či potleskem za každou vydařenou akci. A tak to má být.

Více foto z turnaje mladší přípravky v Nespekách najdete zde: