A-tým: SK Třeboradice – TJ Nespeky 4:2 (3:1)


V sobotu 28.7 dopoledne odehrálo naše áčko další přátelské utkání s vítězem Pražského přeboru SK Třeboradicemi. Po devadesáti minutách odcházel spokojenější náš soupeř, který zaslouženě zvítězil 4:2. Naše branky vstřelili Tomáš Krejza a Stanislav Peterka.

Komentář k utkání poskytl nestor nespeckého fotbalu Miloš Maršíček: „V úvodních 20 min jsme hráli velmi dobře a proti kvalitnímu soupeři jsme si dokázali vytvořit dvě gólové šance. Tu první po chytré přihrávce Peterky proměnil Tomáš Krejza a vedli jsme 1:0. O 5 minut později opět Standa Peterka vybídl ke skórování Jožku Tarbaje, ale ten hlavou z malého vápna jen těsně minul soupeřovu branku. Ovšem „domácí“ ve 20 min v rozmezí tří minut dvěma góly otočili výsledek utkání ve svůj prospěch. Nejprve jsme nezachytili dlouhý křižný míč, soupeř se prosadil přes krajního obránce a po zpětné přihrávce zakončoval do prázdné branky, a o chvilku později jsme chybovali ve středu hřiště, soupeř postupoval sám na naši branku a zastavili jsme ho pouze za cenu pokutového kopu, který proměnil 2:1.  Do konce první poločasu měl soupeř herní převahu, která ve 40 min vyústila ve třetí gól na 3:1.

Do druhého poločasu vystřídali domácí hned pět hráčů a hra se opět vyrovnala. V 60.min nastřelil Jožka Tarbaj břevno a o chvilku později snížil po hezkém přehození gólmana Standa Peterka na rozdíl jedné branky 3:2. V závěru utkání se na hřiště vrátili vystřídaní hráči a soupeř měl opět navrch. Jen díky skvělým zákrokům našeho gólmana se skóre dlouho neměnilo, přesto těsně před koncem se domácí prosadili z velkého úhlu a výsledek upravili na konečných 4:2″

Sestava: Drážek V. – Konopiský A., Burian M., Krejza T., Urban O. –  Kukač J. (30‘ Myslivec J.), Braný L., Pešta D., Fimba, Tarbaj J. (70‘ Tůma M.)  – Peterka S.