U11: Ratměřice – Nespeky A 6:6 (3:3)


Starší přípravka odehrála jedno z nejlepších utkání jara. V oboustranně velmi kvalitním zápase si oba týmy rozdělily body za remízu 6:6. Na naší straně vstřelili po třech gólech Nicolas Stejskal a Jirka Jedlička.

 Jsou zápasy, na které se v dané sezóně nezapomíná, a jsem si jist, že právě toto utkání se vryje hodně hluboko do naší mysli. Ideální fotbalové podmínky, hřiště, počasí, kvalitní soupeř, … vše do sebe optimálně zapadlo.

Odehráli jsme velmi dobrý zápas, čemuž přispěl i soupeř, který se stejně jako my chtěl hrát fotbal. K vidění bylo spoustu vydařených akcí. První gól vstřelil po individuálním průniku Nicolas Stejskal, poté soupeř třemi góly otočil výsledek utkání, ale ještě do poločasu jsme díky dvěma gólům Jirky Jedličky vyrovnali na 3:3

Ve druhém poločase jsme přidali další dva góly a vytvořili si dvoubrankový náskok. Bohužel chvilkový výpadek mezi 34. a 37.min, ve kterém jsme třikrát inkasovali, znamenal opět otočení výsledku ve prospěch soupeře. Vyrovnávací gól vstřelil sedm minut před koncem Nicolas Stejskal. V samotném závěru, měly ještě oba týmy po jedné veliké šanci, kde jak Nespeky, tak Ratměřice mohly strhnout vítězství na svou stranu, ale zápas skončil naprosto spravedlivým výsledkem 6:6, kde si oba týmy rozdělily po bodu.

Utkání hodnotil Luděk Rublič, trenér TJ Sokol Nespeky: „na tento zápas budu rád vzpomínat. Kluci nám v plné kráse ukázali to, co se od nás za poslední rok naučili, a my na ně mohli být právem pyšní. Navíc se přišlo podívat hodně lidí, kteří nešetřili chválou. Uznání zaslouží nejen naši hráči, ale samozřejmě i hráči soupeře, kteří nám všem připravili krásné nedělní dopoledne. Remíza byla naprosto zasloužená a spravedlivá.“

Více foto ze zápasu Ratměřice – Nespeky najdete zde: