U11: Nespeky A – Čechtice 14:5 (9:5)


Přípravka hostila ve středu 16.5 v rámci 14.kola doma Čechtice. Začali jsme velmi dobře a rychle vedli o čtyři branky, soupeř ke konci poločasu snížil na rozdíl dvou gólů, ale od 20.min jsme stříleli góly jen my. Skóre se nakonec zastavilo na stavu 14:5

Do zápasu jsme nemohli počítat s Vojtou Zídkou a Nicolasem Stejskalem, kteří jsou společně na škole v přírodě, proto jejich místa zaujali kluci z B-týmu Tomáš Jantač a Láďa Siebert. Vstup do utkání nám vyšel skvěle, než se soupeř rozkukal, tak jsme vedli 4:0. Poté se hra vyrovnala, a ve 20.minutě hosté snížili na rozdíl dvou gólů na 7:5. Těsně před poločasem se ale povedlo Vaškovi Neužilovi vstřelit dva rychlé góly a poločasové skóre upravil na 9:5.

Ve druhém poločase ještě více vynikl skvělý výkon obou brankářů. Nejen náš Kuba Řehák, ale i hostující Fanda Novák předváděli v brance neuvěřitelné zákroky a především díky jejich výkonu se skóre zápasu měnilo pomalu. Vzhledem k tomu, že po změně stran již Kuba neinkasoval a na naší straně se trefili Jedlička, Vošický a v závěru zápasu Dudík, Lindner a Neužil, tak jsme utkání nakonec vyhráli 14:5.

 

 

Utkání hodnotil Luděk Rublič, trenér TJ Sokol Nespeky: „já už jsem byl spokojen v úterním tréninku, kde kluci pracovali velmi dobře, a myslím, že si svou výkonnost dokázali přenést i do dnešního zápasu. Postupně se v naší hře objevuje více a více věcí, které se v tréninku učíme a to je pro nás trenéry ta největší odměna. Dnes mě potěšil výkon Tomáše Vošického, bylo vidět, že ho fotbal baví a svým aktivním přístupem strhl i další hráče k dobrému výkonu. V brance byl fantastický Kuba Řehák, který byl druhý poločas v podstatě nepřekonatelný.

 

Produktivita v dnešním utkání (gól + asistence):
5 bodů (3+2)                     Neužil Václav
5 bodů (3+2)                     Lindner Dominik
5 bodů (2+3)                     Vošický Tomáš
4 body (4+0)                      Jedlička Jiří
2 body (1+1)                      Dudík Dominik
1 bod (1+0)                        Jantač Tomáš
1 bod (0+1)                        Siebert Ladislav
1 bod (0+1)                        Řehák Jakub

více foto ze zápasu TJ Nespeky – Čechtice najdete zde: