SG: Sokol Struhařov – TJ Nespeky 4:3 (3:0)


Stará garda nezvládla ve Struhařově přímý souboj o konečné druhé místo a především po nevydařeném prvním poločase, ve kterém jsme mimo jiné neproměnili penaltu, jsme nakonec prohráli těsně 4:3. Ve druhé půli skórovali Luděk Rublič, Ondra Matyášek a Michal Mareš. 

 

Stará garda nezačala zápas ve Struhařově úplně špatně, dostávali jsme se do šancí, ale na gól to bohužel nestačilo. Soupeř si v průběhu první půle též vytvořil několik slibných příležitostí, které sice nebyly nijak nebezpečnější než ty naše, ale k naší smůle tři z nich skončily za zády našeho gólmana. Náš zmar jen potvrdila situace z 30.min, kdy po faulu na Matyáška neproměnil Luděk Rublič pokutový kop.

Za to druhá půle byla úplně o ničem jiném. Soupeře jsme začali postupně přehrávat a s tím přicházely i gólové šance.  Tu první proměnil Luděk Rublič, který z vápna přehodil vyběhnutého gólmana a snížil na 3:1. Bohužel, zbytečná ztráta ve středu hřiště znamenala šanci pro domácí a ti se nemýlili a opět odskočili na rozdíl tří branek – 4:1. Ovšem zanedlouho se trefil Matyášek, který snížil na 4:2 a o chvilku později se mezi střelce zapsal Michal Mareš – 4:3. Do konce utkání zbývalo ještě dost času, ale vyrovnat se nám už nepodařilo a tak druhé místo v Posázavské lize starých gard patří domácímu týmu ze Struhařova.

Utkání bylo velmi emotivní, hrálo se na rozbahněném terénu, nebylo nouze o časté diskuze a v závěru utkání dokonce i o hráčské šarvátky, a tak pochvalu zaslouží mladý rozhodčí, který zápas odřídil bez větších chyb a zápas dotáhl do úspěšného konce.

Sestava: Hýbek J. – Hora J., Fleischhans V., Myslivec J., Kyrbl T., Novák O., Rublič L., Drnec A., Matyášek O., Stoličný V., Mareš M.;

více foto z utkání Sokol Struhařov – TJ Nespeky najdete zde: