A-tým: Nespeky A – Rejšice 1:3 (1:3)


V 9.kole hostilo naše áčko Sportovní klub Rejšice. Hosté rozhodli o svém vítězství již v průběhu prvního poločasu, který vyhráli 3:1. Ve druhé půli už žádný gól nepadl a tak hosté brali všechny tři body. Náš jediný gól vstřelil Ondra Urban z pokutového kopu. 

 

 

Los Krajského přeboru nám předurčil, že 9. a 10.kolo budeme hrát v domácím prostředí. Nejprve v 9. kole hostíme toho času předposlední Rejšice, a o týden později lídra tabulky FC Horky n. Jiz..

Přestože byl výkon našich hráčů bezprostředně po utkání kritizován, tak si troufám tvrdit, že jsme tentokrát čelili jednomu z nejlepších týmů, který se v Nespekách tuto sezónu představil. Od první minuty byl soupeř velmi aktivní v napadání, do útočné fáze se zapojoval ve velkém počtu hráčů a v obranné fázi moc nechyboval. Naopak naši kluci řešili spoustu situací pod tlakem a s tím přicházely i chyby. Prvního zaváhání využil soupeř již v 6.min, kdy získal míč a bleskově zakončil přesnou střelou k tyči 0:1.  Vedení hostů netrvalo dlouho. Ve 12.min pozdě vystoupili hostující obránci ve snaze vystavit našeho hráče do ofsajdu a Vojkůvka šel zcela sám na rejšickou branku. Tam si obhodil brankáře, který ho následně zfauloval. V minulé sezóně by to byla ještě jasná červená, tentokrát rozhodčí správně nařídil penaltu a udělil pouze žlutou kartu. Urban se z penalty nemýlí – 1:1.

Hosté měli velmi dobrý přechod do útoku po zisku míče, což mimo jiné potvrdili při druhém i třetím gólu. Nejprve jsme ztratili míč v blízkosti velkého vápna hostů, ale během pár vteřin se soupeř radoval z druhého gólu. Po rychlé kombinaci, chytré patičce a drzém průniku jsme prohrávali 1:2. I třetí gól padl po naší chybě a opět ji soupeř dokázal bleskově potrestat 1:3

Ve druhém poločase se hosté více zaměřili na obranu a hrozili z rychlých brejků, což jim bohatě stačilo, aby zápas dotáhli do vítězného konce.

 Amatérský videozáznam z gólů najdete zde:
6.min – 0:1  gól Zörkler Jakub
12.min – situace před pokutovým kopem
26.min – 1:2  gól Falta Matěj
38.min – 1:3  gól Bělík Zdeněk

 

více foto ze zápasu TJ Nespeky – SK Rejšice najdete zde:

 

 

Nespecký trenér svoje hráče nepoznával