SG: Stříbrná Skalice – TJ Nespeky 1:7 (1:4)


Stará garda zvítězila ve svém druhém podzimním utkání ve Stříbrné Skalici vysoko 7:1. Hattrickem se blýskl Luděk Rublič, dvakrát se trefil Jirka Hampešt a po jednom přidali Aleš Drnec a Jarda Myslivec. 

 

Stará garda odjížděla do Skalice v hojném počtu. Na rozdíl od jarní části, kdy jsme občas lepili sestavu horko těžko, tak v podzimní části zatím tento problém nemáme. Ve Skalici sedělo na lavičce náhradníků dokonce pět hráčů.

Již od úvodních minut jsme měli navrch a opakovaně jsme ohrožovali branku domácích. Gólový účet otevřel již po pár minutách Aleš Drnec, který se jako první trefil do skalické branky – 0:1. Druhý gól připravil Jirka Hampešt, který před branku domácích poslal gólovou přihrávku a Luděk Rublič se nemýlil – 0:2. Třetí gól si Jirka připravil sám, prosadil se po pravé straně a pak přehodil padajícího brankáře – 0:3.  Po necelé půlhodině hry si vytvořili gólovku i domácí, kterou proměnili a snížili na rozdíl dvou gólů.  Těsně před poločasovou přestávkou jsme zahrávali rohový kop, ten nakrátko rozehráli Bejbl a Rublič, kdy druhý jmenovaný poslal centrovaný míč na zadní tyč, který ale zapadl přesně do šibenice 1:4.

Ani druhý poločas nepřinesl nic nového, domácí sice chtěli hrát, ale po ztrátě míče chyběli vzadu a Nespeky si vytvářely celou řadu gólových šancí. Jednu z nich proměnil Jirka Hampešt – 1:5, pak své sólo gólově zakončil Jarda Myslivec – 1:6 a sedmým gólem zkompletoval svůj hattrick Luděk Rublič, když centrovaný míč vsítil hlavou a uzavřel na konečných 1:7.

 

Sestava: Hýbek J. – Hora J., Fleischhans V., Beran J., Basl J., Rublič L., Myslivec J., Bejbl R., Štulík M., Hampešt J., Kadeřábek J., Kahoun J., Hruška L., Kunc J., Drnec A., Stoličný V.; 

více foto z utkání Stříbrná Skalice – TJ Nespeky najdete zde: