B-tým: Nespeky B – Dolní Kralovice 1:0 (1:0)


Nespecká rezerva zvítězila ve 3.kole Okresního přeboru, když v domácím prostředí porazila Dolní Kralovice 1:0. Náš jediný gól vstřelil hlavou po rohovém kopu Tomáš Kučera.

 

Sotva zápas začal, na tabuli svítila stále ještě 1.minuta, a Nespeky měli velmi blízko k prvnímu gólu. Na přetažený centr Kadeřábka si naběhl Vladimír Pešta a střelou z „voleje“ nechal vyniknout hostujícího brankáře, který míč reflexivně vyrazil na roh. To, co nevyšlo hned v úvodu se podařilo ve 14.min. Na centrovaný míč si naběhl robustní Tomáš Kučera a tvrdou a hlavně přesnou hlavičkou nedal kralovickému brankáři žádnou šanci 1:0. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

Ve druhém poločase se všechny zajímavé momenty odehrály až v závěrečných 20-ti minutách. Nejprve Svoboda hledal svým centrem mladého Peštu, ale ten na míč jen těsně nedosáhl. Deset minut před koncem měl velkou šanci sám Martin Svoboda, ale hlavou netrefil přesně a skóre se tak neměnilo.  I v další velké šanci měl „prsty“ Svoboda. Vošický svým centrem hledal právě Martina, ale ten chytře pustil míč za sebe, čímž vytvořil tutovku pro Peštu. Bohužel ani tato velká šance gólem neskončila.  Nespeky to ale mrzet nemuselo, neboť po 90-ti minutách mohli slavit své první vítězství v letošním soutěžním ročníku. 

 více foto ze zápasu Nespeky B – Dol.Kralovice najdete zde: