Nespeky – Jesenice

Nespeky zlomily posledního ve druhém dějství

Nespeky – Druhé ve fotbalové I. A třídě Nespeky, dlouho nemohly najít klíč k brance posledního celku tabulky. Nakonec se jim to povedlo a mezi 61. – 76. minutou rozhodly zápas.

NESPEKY – JESENICE 4:1

 

„Věděli jsme, že Jesenice nebude lehký soupeř, což se potvrdilo. Tyto zápasy jsou těžký a my to zvládli,“ řekl po utkání trenér Nespek Jiří Maršoun.

Už v prvním poločase měl favorit zápasu několik vyložených šancí. Až penalta za sražení Vojkůvky v pokutovém území ve 31. minutě, kterou proměnil Burian, domácí tým uklidnil.

Hosté zbraně nesložili a krátce po přestávce po dobře zahraném rohu vyrovnali. Nespeky poté zabraly a v závěrečné půlhodině přišla z jejich kopaček smršť, když třemi brankami stanovily konečné skóre.

„Měli jsme větší vůli po vítězství, což se projevilo v šancích i vstřelených gólech. Dobře se jeví mladí hráči z Benešova. Je dobře, že hrají a nesedí na lavičce,“ dodal Jiří Maršoun.

Branky: 31. (z PK.) a 76. Burian), 61. Kruhliak, 65. Jasz – 50. Pytelka. Rozhodčí: Nejedlo. Poločas: 1:0.

Nespeky: Drážek – Tyrner (55. L. Nachtman), Braný, Krejza, Konopiský, Burian, Vojkůvka (76. Pohořalý), Kruhliak, D. Pešta, Jasz (85. P. Kadeřábek), Maršoun (86. Straka).

PAVEL DRNEC
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-zlomily-posledniho-ve-druhem-dejstvi-20170409.html