Klecany – Nespeky

Nespeky podaly slabý výkon

Klecany – Druhý tým fotbalové I. A třídy z Nespek podal na hřišti šestých Klecan nejhorší výkon na jaře a odešel po zásluze bez bodů. „Na zápas musíme zapomenout a připravit se na středeční pohárový zápas s Vykání a o víkendu na Spartak Příbram,“ poznamenal po nezdaru trenér Nespek Jiří Maršoun.

KLECANY – NESPEKY 3:1

 

V zápase nevalné úrovně, ve kterém se hrála spíše nakopávaná, měli domácí více vůle po vítězství.

V úvodu hlavičkoval Tyrner mimo branku a v tu chvíli hosté netušili, že to bude jediné jejich ohrožení domácí branky v první půli. Ve 27. minutě se uvolnil Rodek, ale Drážek ho vychytal. Poté zablokoval D. Pešta gólovou střelu Kuneše na roh. Ve 41. minutě chyboval Burian a po kontaktu Krejzy s Rodkem, odpískal rozhodčí přísnou penaltu na Nespeky, kterou Rodek nadvakrát proměnil, když první střelu Drážek vyrazil.

Chvíli po přestávce podrazil domácí gólman Kruhliaka a Burian z penalty vyrovnal. V 75. minutě ale přehodil Kuneš hostujícího gólmana a domácí šli opět do vedení. Hosté začali hrát na tři obránce, čehož Klecanští využívali rychlými brejky. Rodek ještě poprvé Drážka nepřekonal, ale v 80. minutě se již nemýlil a střelou k tyči uzavřel na 3:1.

„Nevstoupili jsme do zápasu špatně, ale po patnácti minutách jsme se vytratili. Nedůraz, vůbec jsme si nevěřili a nedostali se ani do pořádné šance,“ byl smutný po zápase Jiří Maršoun.

Branky: 42. a 80. Rodek, 76. Kuneš – 53. Burian (z PK). Rozhodčí: Vyhnal. Poločas: 1:0.

Nespeky: Drážek – Tyrner (46. Pohořelý), Braný, Krejza, Konopiský (78. Matyášek), Burian, Vojkůvka, Kruhliak, D. Pešta, Jasz, Maršoun (86. P. Kadeřábek).

Ve středu 19. dubna od 17 hodin sehrají Nespeky čtvrtfinále AGRO CS cupu, ve kterém narazí na účastníka Krajského přeboru Vykáň, za kterou nastupují bratři Jarolímové, jenž by měli na zápas dorazit, a bývalí reprezentanti ve futsale Stejskal a Dlouhý. „Rádi bychom uspěli a postoupili do semifinále,“ má jasný cíl manažer nespeckého klubu Petr Králíček a zve diváky: „Přijďte se podívat na bývalé reprezentanty a samozřejmě kvalitní fotbal.“

JAROSLAV ROSENVALD
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-podaly-slaby-vykon-20170414.html