Jesenice – Nespeky

Nespeky měly na tři body, ale braly jen dva

Jesenice – Fotbalisté Nespek brali ve středeční předehrávce I. A třídy na hřišti, prozatím poslední Slavie Jesenice, dva body, když při penaltách kraloval brankář Drážek.

SLAVIA JESENICE – NESPEKY 1:1 PK 1:4

 

Hosté jeli na utkání bez M. Obermajera (sval), Kupši a Myslivce (kolena), Konopiského chřipka, Rubliče (záda), Pohořelého (roztržená noha) a Vojkůvky (pracovně zaneprázdněný). Přesto byli v zápase lepší. V úvodu sice neproměnil sólo sedmnáctiletý Hamajda, aby za chvíli překonal Detka Burian po trestném kopu Maršouna. Domácí ale z trestného kopu vyrovnali Gregorem, když míč skončil, s pomocí lehké teče Krejzy v hostující síti. Poté si hosté vypracovali několik příležitostí, ale nebylo jim přáno. V penaltovém rozstřelu chytil brankář Nespek Drážek tři penalty, a jelikož hosté byli úspěšnější, odvezli si i druhý bod.

„Dostali jsme se brzy do vedení, a pokud bychom vydrželi do poločasu, tak jsme vyhráli. Bohužel se nám to nepodařilo a po inkasované brance se zápas pro nás zkomplikoval. Do konce utkání to chtěli kluci zlomit, ale nepřálo nám štěstí. Zápas byl odmakaný a odpracovaný. Nastoupili jsme v komplikované sestavě, a pokud by byl fotbalový bůh spravedlivý, tak jsme vyhráli,“ dodal po zápase trenér Nespek Jiří Maršoun.

Branky: 22. Gregor – 5. Burian. Rozhodčí: Švagr. ŽK: 4:2. Diváci:50. Poločas: 1:1.

Nespeky: Drážek – Štáf, Šorfa, Burian, Urban – Krejza – Párys, Kukač, L. Maršoun, Kopecký (55. Matyášek) – Hamajda.