Zbuzany – Nespeky

Ještě jsme spali,“ říká Knížek

Zbuzany – Na hřišti lídra tabulky a postupujícího do krajského přeboru Zbuzan, inkasovaly na závěr sezony v sobotu dopoledne fotbalisté Nespek sedm branek, z toho šest v prvním poločase. „Připojili jsme se již na hřišti k domácím oslavám postupu,“ řekl po zápase trenér Nespek Václav Knížek, o jehož setrvání ve funkci rozhodne zdravotní stav. „Ve čtvrtek 23. června jdu na závěrečnou kontrolu a tam doktoři vyřknou ortel, co se mnou bude dál.“
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/jeste-jsme-spali-rika-knizek-20160618.html

ZBUZANY – NESPEKY 7:0

 

Už v 16. minutě bylo jasno, že Nespečtí domácím postupové oslavy nezkazí, když Šírl, Pánek a Koubek měli přesnou mušku – 3:0. Zbuzanští dobře kombinovali a do konce poločasu ještě přidali tři branky (dvě Pánek a jednu Barciaga). Hosté jen přihlíželi. „Hrálo se dopoledne, tak jsme ještě asi spali a byli výborným sparingpartnerem. Nebyli jsme agresivní, nechtěli hrát a koukali, jak zkušení hráči Zbuzan kombinují a dávají góly. Byli jsme jako naši v prvním poločase s Chorvatskem,“ našel Knížek podobu v zápase ME.

Do druhého poločasu vstoupil do branky Nespek Drážek a inkasoval již jen od hlavičkujícího Kincla. „Bylo to plánované, že se v poločase se Šilhavým vymění. Neudělal žádnou chybu,“ dodal kouč k brankářům a přidal k druhému dějství: „Soupeř vystřídal, my jsme zahustili střed, byli agresivnější a měli jsme dva, tři náznaky gólových šancí. Jsem rád, že už je konec. S umístěním, body (42) a výkony mužstva v sezoně jsem vcelku spokojený.“

Branky: 7., 23. a 40. Pánek, 3. Šírl, 16. Koubek, 41. Barciaga, 58. Kincl. Rozhodčí: Svoboda. ŽK: 1:1. Diváci: 148. Poločas: 6:0.

Nespeky: Šilhavý (46. Drážek) – Štáf, Burian, Krejza, Hanzal – L. Rublič, Urban, Maršoun, Kopecký (78. Myslivec) – Kupša, Vojkůvka.
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/jeste-jsme-spali-rika-knizek-20160618.html


Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/jeste-jsme-spali-rika-knizek-20160618.html