Nespeky – Lety

Nespeky poosmé vyhrály penaltový rozstřel

Nespeky – V předposledním kole fotbalové I. A třídy vyhrály Nespeky po neslaném, nemastném výkonu po penaltovém rozstřelu nad sestupujícími Lety.
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-poosme-vyhraly-penaltovy-rozstrel-20160611.html

 

NESPEKY – LETY 1:1 PK 5:4

 

Utkání slabé úrovně odehráli domácí jakoby z povinnosti. Měli sice výraznou převahu, ale střely končily většinou na výborném brankáři Váchovi. Vrcholem nespecké nemohoucnosti byla 32. minuta, kdy nejprve gólovou střelu Vojkůvky vyrazil brankář hostů, z dorážky poslal Urban míč do tyče a odražený balón napálil Vojkůvka opět do Váchy.

V úvodu druhého poločasu Lety se z jediné šance za zápas dostali Císařem do vedení. V 55. minutě po ideální přihrávce Urbana vyrovnal Kupša na 1:1. Do konce zápasu se sice domácí snažili překonat brankáře Váchu, ale to se jim nepovedlo.

A tak šly Nespeky podesáté v sezoně na penalty a poosmé za sebou braly dva body po výhře 5:4. Kuriozitou bylo, že dva hráči (na každé straně jeden – domácí Burian) chtěli zahrát penalty alá Panenka, ale brankáři zůstali uprostřed stát a v pohodě míče lapili.

„Byl to zápas o ničem, bez bojovnosti a chuti, oběma mužstvům již chyběla motivace. My jsme byli nedůrazní, pomalí s občasnými světlými chvilkami, ale s malým důrazem před brankou. A tak zápas došel do penalt, které jsme vyhráli,“ dodal po zápase kouč Nespek Václav Knížek.

Branky: 55. Kupša – 49. Císař. Rozhodčí: Navrátilová. ŽK: 1:2. ČK: 93. Boubín (L). Diváci: 90. Poločas: 0:0.

Nespeky: Šilhavý – Štáf, Šorfa, Burian, Krejza – Hanzal, Kukač, Maršoun, Kupša – Vojkůvka, Urban.

PAVEL DRNEC
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-poosme-vyhraly-penaltovy-rozstrel-20160611.html