Spartak Příbram – Nespeky

Nekompletní Nespeky těsně padly v Příbrami

Příbram – Ve 24. kole fotbalové I. A třídy padly v sobotním dopoledni Nespeky na hřišti Spartaku Příbram, když góly padaly až po přestávce.
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nekompletni-nespeky-tesne-padly-v-pribrami-20160507.html

 

SPARTAK PŘÍBRAM – NESPEKY 2:1

 

Do utkání vstoupili lépe domácí. V prvním poločase si udržovali mírnou převahu a měli šance, ale hlavička Štochla po trestném kopu zamířila nad branku Šilhavého, podobně dopadl Vašek po centru z levé strany. Hosté kontrovali Abdallahem, jenž se dostal před gólmana, ale ten jeho střelu vyrazil.

Do druhého poločasu vstoupili domácí velkým náporem a mezi 51. – 54. minutou měli tři šance. Nejprve vychytal Šilhavý osamoceného Vaška, následně se nevešel mezi brankové tyče míč po hlavičce Suchého a nakonec Vašek z výhodné pozice přestřelil. Zahřmělo až v 63. minutě, když se po uvolnění a zpětné přihrávce trefil Mráz. Hosté ale nesložili zbraně, Rublič nejprve zamířil vedle, aby v 74. minutě stav srovnal po zpětné přihrávce Abdallaha. Hosté se ale dlouho neradovali, když po rohu hlavičkoval přesně Mezera. O chvíli později fauloval v šestnáctce Hanzal, ale Drašnar míč z penalty poslal nad branku. V 85. minutě hosté mohli srovnat, ale Rublič o krok na míč nedosáhl. V závěru si již domácí výhru pohlídali.

„Přestože jsme nejeli v kompletní sestavě a hráli i zranění hráči, zápas jsme odbojovali. Škoda, že jsme hned po vyrovnání dostali gól ze standardky. Zaslouženě jsme ale prohráli, protože soupeř nás druhou půli tlačil, vytvářel si i šance, navíc neproměnil penaltu. Jsem ale rád, že kluci nesložili zbraně a rvali se o výsledek až do konce a je vidět, že mužstvo má zdravé jádro,“ nezatracoval hráče po prohře trenér Nespek Václav Knížek starší a doufá: „Věřím, že do dalšího zápasu se již někteří kluci ze základní sestavy uzdraví, vždyť jsme měli na lavičce jen starou gardu.“

Branky: 63. Mráz, 76. Mezera – 74. L. Rublič. Rozhodčí: Hůla. ŽK: 3:2. Diváci: 100. Poločas: 0:0.

Nespeky: Šilhavý – Štáf, Burian, Párys, Hanzal – Maršoun, Kukač – Kopecký, Abdallah, L. Rublič – Vojkůvka (69. Jasz).

JAROSLAV ROSENVALD
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nekompletni-nespeky-tesne-padly-v-pribrami-20160507.html

Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nekompletni-nespeky-tesne-padly-v-pribrami-20160507.html