Hostomice – Nespeky

Šilhavý přišel o neprůstřelnost

Hostomice – Brankář fotbalistů Nespek Michal Šilhavý přišel v Hostomicích v I. A třídě o čtyřzápasovou neprůstřelnost, kterou mu zrušil Bábíček. Jelikož hosté neskórovali, jeli domů s prázdnou.

HOSTOMICE – NESPEKY 1:0

 

V prvním dějství se hrálo opatrně. Domácí měli víc míč na kopačkách a hosty srážela spousta nepřesných přihrávek. Přesto třikrát zahrozili, ale Abdallah mířil dvakrát těsně vedle a ani Kopecký po přihrávce Štáfa nemířil do sítě. Za domácí zahrozil Lenkvík střelou z šestnáctky vedle branky. Rozhodující okamžik přišel ve 26. minutě, kdy proběhl mezi hostujícími stopery Bábíček a zrušil Šilhavému čtyřzápasovou neprůstřelnost.

Do druhého poločasu vstoupili hosté lépe a po hodině hry získali převahu, ale Vojkůvka po dvou nabídkách Abdallaha v zakončení pálil do brankáře Zimy a nad. A když domácího T. Šebka vychytal Šilhavý a Bábíčkovi míč v ložence odskočil, stav se již nezměnil.

„V prvním půli jsme hráli v bloku, ale domácí byli herně lepší a z jedné šance dali gól. Ve druhé půli jsme se zvedli, ale neproměnili šance, a tak jsme prohráli. Je to škoda. Kluky můžu pochválit za bojovnost a vůli ve druhé půli, že nechtěli prohrát,“ poznamenal po porážce trenér Nespek Václav Knížek starší a posteskl si: „Na lavičce byl schopný hrát jen Párys. Chybí Krejza, Kukač, Šorfa a Urban. Marodka je hrůzostrašná, v Nespekách jsem za dva a půl roku takovou ještě nezažil.“

Branka: 26. Bábíček. Rozhodčí: Šmejkal. ŽK: 1:0. Diváci: 100. Poločas: 1:0.

Nespeky: Šilhavý – Štáf, Burian, Myslivec, Hanzal – L. Maršoun, Kupša (69. Párys) – Jasz, Abdallah, Kopecký (89. L. Rublič) – Vojkůvka.

JAROSLAV ROSENVALD


Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/silhavy-prisel-o-neprustrelnost-20160423.html

Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/silhavy-prisel-o-neprustrelnost-20160423.html