Nespeky – Všenorský SK

Nespeky jedou, potřetí nadělovaly a počtvrté udržely nulu

Nespeky – Ve fotbalové I. A třídě Nespeky navázaly s druhým Všenorským SK na dvě předchozí výhry 4:0 a po tříbrankové výhře počtvrté za sebou udržely vzadu nulu.

NESPEKY – VŠENORSKÝ SK 3:0

 

Oba týmy nastoupily bez několika hráčů základní sestavy a tak byla hra zpočátku opatrná. V 11. minutě ale domácí udeřili, když se pěkně uvolnil Maršoun a křížnou střelou nedal brankáři šanci. Za chvíli stejného hráče brankář Smrčka vychytal. Na druhé straně prověřil kvality Šilhavého prudkou ranou Müller. Následně měl velkou šanci domácí Vojkůvka, ale sólo od poloviny hřiště slabě zakončil. Poté opět Nespeky podržel brankář Šilhavý při střele Krčila. Ve 42. minutě ale jásali domácí podruhé, když po faulu na Vojkůvku proměnil penaltu Burian. V závěru poločasu ještě brankář Šilhavý zlikvidoval další nadějnou šanci hostů.

Druhý poločas začal pro domácí nešťastně, když se jim zranil stoper Šorfa. Hosté získali místy až drtivou, ale platonickou převahu. Naopak domácí vítězství pečetil v 87. minutě Kopecký na 3:0.

„První půli jsme hráli dobře a zaslouženě jsme vedli 2:0. Ve druhé půli měl soupeř převahu, ale nevytvořil si žádnou vyloženou šanci, Naopak jsme přidali třetí, nádherný gól Patrikem Kopeckým. Kluci bojovali, využili jsme, že soupeř nepřijel v kompletní sestavě a zaslouženě vyhráli,“ byl spokojený po zápase trenér Nespek Václav Knížek starší, jenž s mužstvem udržel čtvrtou nulu za sebou: „Už neděláme vzadu hrubé chyby a výborně chytá Michal Šilhavý. Navíc se dopředu nebojíme hrát, zvedla se morálka, kluci se snaží hrát fotbal bez stresu a tlaku a střílíme i góly.“

Branky: 11. Maršoun, 42. Burian (z PK), 87. Kopecký. Rozhodčí: Kvasnička. ŽK: 2:4. Diváci: 90. Poločas: 2:0. Nespeky: Šilhavý – Štáf, Šorfa (59. Kopecký), Burian, Myslivec – L. Maršoun, Urban – Kupša, Abdallah, Hanzal – Vojkůvka.

PAVEL DRNEC
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-jedou-potreti-nadelovaly-a-poctvrte-udrzely-nulu-20160416.html


Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-jedou-potreti-nadelovaly-a-poctvrte-udrzely-nulu-20160416.html