Nespeky – Hvozdnice

Nespekům nestačily doma k bodům ani tři góly

Nespeky – Fotbalové jaro v I. A třídě nerozjely Nespeky dobře, když po porážce v Zavidově, padly i v domácím prostředí s třetí Hvozdnicí. Ve vyrovnaném utkání ztratily body kvůli hrubkám v obraně.

NESPEKY – HVOZDNICE 3:4

 

V prvním poločase byli domácí lepším mužstvem a hned ve 3. minutě šli do vedení, když centr Abdallaha prodloužil L. Maršoun do sítě. Radost Nespeckých, ale trvala jen chvíli, když 9. minutě Rochl jedinou nebezpečnou akci hostů v prvním dějství zakončil gólem.

Druhá půle začala pro domácí dobře, když po faulu na Abdallaha proměnil penaltu kapitán Burian – 2:1. Jenže hosté opět rychle kontrovali také z penalty, kterou proměnil Zavadil. Mezi 64. a 72. minutou vyrobila nespecká obrana dvě hrubé chyby a Mráz je dokonale potrestal – 2:4. Nespeky ještě v mohutném tlaku v závěru stačily Šorfou z trestného kopu snížit na 3:4, více se jim nepodařilo, když nejblíže k vyrovnání byla hlavička Buriana, jenž skončila těsně vedle branky.

„Začali jsme dobře. Rychle dali gól, ale hned jsme ho dostali po takové haluzi, když míč propadl mezi bránícími hráči. Na začátku druhé půle dáme gól z penalty a za chvíli z penalty dostaneme. Poté jsme udělali dvě hrubé chyby po standardkách, které soupeř potrestal. Všechny góly dostáváme po nedůslednosti a nesoustředěností hráčů v obranné fázi. V závěru jsme jen snížili a Burian byl blízko vyrovnání, ale hlavičkoval vedle. Neproměnili jsme v zápase šance a pološance, prohrávali osobní souboje ve vzduchu, čehož soupeř, kterému hru režíroval Třešňák, využil a z minima vytěžil maximum. A tak jsme zaslouženě prohráli. Je to škoda, myslel jsem, že vyhrajeme. Dali jsme tři góly, ale čtyři dostali, takže musíme stále pracovat na defenzivě a pokusíme se bodovat v dalším zápase v Podlesí,“ smutnil po porážce trenér Nespek Václav Knížek starší.

Branky: 3. L. Maršoun, 47. Burian (z PK), 82. Šorfa – 64. a 72. Mráz, 9. Rochl, 51. Zavadil (z PK). Rozhodčí: Zdeněk. ŽK: 3:5. Diváci: 90. Poločas: 1:1.

Nespeky: Šilhavý – Štáf, T. Krejza, Burian, Myslivec (79. Hanzal) – Jasz, Šorfa, L. Maršoun, Kupša (75. R. Vojkůvka) – Urban, Abdallah.

PAVEL DRNEC
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespekum-nestacily-doma-k-bodum-ani-tri-goly-20160320.html


Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespekum-nestacily-doma-k-bodum-ani-tri-goly-20160320.html