Nespeky – Kácov

Abdallah se stal strůjcem nespecké výhry

Nespeky – V 19. kole fotbalové I. A třídy Nespeky rozstřílely doma nedaleký Kácov, když o výhře rozhodly již v prvním poločase hlavně díky Francouzi Abdallahovi, jenž dal dva góly a „udělal“ penaltu.

NESPEKY – KÁCOV 4:0

 

V utkání o šest bodů podali domácí dobrý výkon a tentokrát proměnili i gólové šance. Hosté neodehráli špatný zápas, přesto čtyřikrát inkasovali. V 8. minutě šli domácí do vedení, když gólman Kácova Gabriel sestřelil Abdallaha a Burian se z penalty nemýlil – 1:0. Poté se hra vyrovnala. Nespekům se ale vydařila pasáž mezi 30. až 35. minutou, kde rozhodl Abdallah zápas. Nejprve hlavou poslal balón do sítě po krásném obloučku Jasze, aby si o chvíli později poradil s míčem po centru Buriana – 3:0.

Ve druhém poločase se hosté zlepšili, ale gólové šance Pany a Cettla skončily těsně vedle domácí branky. V závěru zápasu pečetil nespeckou výhru důrazný Vojkůvka.

„Zápas jsme rozhodli třemi góly v prvním poločase, který jsme odehráli velmi dobře. Ve druhé půli to již byla od nás taková údržba. Zaslouženě jsme ale vyhráli, kluci si dobře zahráli a dali čtyři góly. Musím hráče pochválit, že jsme potvrdili dva body z Podlesí. Zápas proběhl v klidu a bez emocí. Jsem rád, že se Kácov neuchýlil k tvrdé hře, chtěl hrát fotbal a to nám vyhovovalo,“ měl radost po zápase trenér Nespek Václav Knížek starší, jenž dal s mužstvem výhru k narozeninám prezidentu klubu Petru Králíčkovi.

Branky: 30. a 35. Abdallah, 8. Burian (z PK), 83. Vojkůvka. Rozhodčí: Němeček. ŽK: 3:2. Diváci: 110. Poločas: 3:0.

Nespeky: Šilhavý – Štáf, Krejza (70. Vojkůvka), Burian, Myslivec – L. Maršoun (46. Kupša), Kukač (76. Hanzal), Urban, Jasz (84. Kopecký) – Šorfa, Abdallah.

PAVEL DRNEC
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/abdallah-se-stal-strujcem-nespecke-vyhry-20160403.html


Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/abdallah-se-stal-strujcem-nespecke-vyhry-20160403.html