Zavidov – Nespeky

Korčák položil Nespeky na lopatky

Zavidov – Fotbalové jaro v I. A třídě rozjely Nespeky špatně, když v dalekém Zavidově na body nedosáhly.

ZAVIDOV – NESPEKY 2:1

 

První půlhodina byla vyrovnaná, ale do šancí se dostávali jen hosté. Kukač a po přímém kopu hlavičkující T. Krejza ještě zamířili mimo domácí branku. Ve 26. minutě již po centru Abdallaha vymetl pavouky v Kuklově šibenici Jasz – 0:1. V poslední čtvrthodině poločasu byli nebezpečnější domácí. Šilhavý vyrazil míč po střelách Štillera a O. Krejzy po přímých kopech, hosté kontrovali Kupšovou střelou z šestnáctky, kterou obránce ztečoval na roh. Ve 44. minutě zaspala obrana Nespek, rychlý Korčák jí unikl a „angličanem“ vyrovnal.

Gól jakoby srazil Nespeky na kolena a ve druhém poločase už bylo na hřišti jen jedno mužstvo – domácí. Korčák ještě z výhodné pozice přestřelil branku, ale v 54. minutě již po chybě obrany prostřelil Šilhavého Ryšlavý – 2:1. Následně mohl navýšit skóre Žďánský, ale netrefil prázdnou branku po vyběhnutí Šilhavého a Vanický hlavičkoval nad. Hosté hrozili jen po nakopávaných míčích, ale na branku nevyslali ani střelu.

„První půli jsme hráli velice dobře, vedli jsme a neproměnili další pološance. Ve 44. minutě jsme ale zachrápali v obraně, Korčák utekl a vyrovnal. Byla to nezodpovědnost. Ve druhém poločase jsme chtěli pokračovat, v čem jsme začali, jenže z rozehrávky jsme znovu zachrápali, ale ještě šanci uhasili. V 54. minutě jsme již gól dostali a naše hra se od té doby vytratila, jen jsme nakopávali a nic si nevytvořili, Domácí zaslouženě vyhráli, když mohli výhru ještě pojistit,“ povzdechl si trenér Nespek Václav Knížek starší.

Branky: 44. Korčák, 54. Ryšlavý – 27. Jasz. Rozhodčí: Polák. Bez karet. Diváci: 65. Poločas: 1:1.

Nespeky: Šilhavý – Štáf, T. Krejza, Burian, Párys – Jasz, Kukač (74. L. Maršoun), Urban, Kupša (78. L. Rublič) – Šorfa, Abdallah.

JAROSLAV ROSENVALD
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/korcak-polozil-nespeky-na-lopatky-20160313.html


Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/korcak-polozil-nespeky-na-lopatky-20160313.html