Nespeky – Jílové

Nespeky zlomily penaltové prokletí

Nespeky – Po čtyřech remízách se fotbalisté Nespek dočkali v I. A třídě výhry, když čtyřikrát pokořili slaboučké Jílové.
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-zlomily-penaltove-prokleti-20150906.html

Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-zlomily-penaltove-prokleti-20150906.html

NESPEKY – JÍLOVÉ 4:0

 

Hosté v Nespekách potvrdili pověst mužstva aspirujícího na sestup. Neplodná snaha domácích ale dlouho končila na jílovské šestnáctce nebo je gólman hostí v pohodě lapil. Za zmínku stojí v prvním poločase jen hlavička Šorfy a střela L. Maršouna.

Ve druhém dějství domácí zlepšili pohyb a hned mohl otevřít skóre Jasz, ale z vyražené hlavičky Šofry brankářem poslal míč hlavou do břevna jílovské branky. Nespecké trápení ukončil v 68. minutě Krejza zakončením po rohu na zadní tyči. Za chvíli Urban naservíroval míč Štáfovi před branku a ten zvýšil na 2:0. Čtvrthodiny před koncem Rubličův trestný kop podcenil brankář – 3:0. V 83. minutě měli hosté jedinou šanci, ale Topol trefil břevno nespecké svatyně. Účet zápasu uzavřel v 88. minutě hlavičkující L. Rublič po ideálním centru Kukače.

„První poločas jsme začali famózně, ale bohužel čtyři vyložené šance jsme neproměnili. Poté se hrála dvacet minut nakopávaná, když jsme se soupeři přizpůsobili. Ve druhé půli bylo otázkou času, kdy dáme gól, ale hned Jasz trefil ze dvou kroků tyč. Pak už to tam začalo padat a poslední dvacetiminutovka byla už od nás dobrá. Zaslouženě jsme vyhráli, pokud bychom jen remizovali, tak by to byla ostuda, proti týmu, který byl slaboučký. Nechci snižovat kvality Jílové, ale takového soupeře už asi nepotkáme,“ dodal po zápase trenér Nespek Václav Knížek starší.“

Branky: 75. a 88. L. Rublič, 68. Krejza, 70. Štáf. Rozhodčí: Zdeněk. ŽK: 2:2. Diváci: 90. Poločas: 0:0.

Nespeky: Šilhavý – Štáf (89. Kopecký), Krejza, Burian, Myslivec – L. Rublič, Kukač, L. Maršoun (84. Tyrner), Jasz (80. Párys) – Šorfa, Urban.

PAVEL DRNEC

Autor: Pavel Šimáček
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-zlomily-penaltove-prokleti-20150906.html