Kácov – Nespeky

Nespeky počtvrté remizovaly, penalty pečetil Burian

Kácov – Na hřiště nováčka fotbalové I. A třídy Kácova zajížděly Nespeky, které ve všech třech podzimních duelech shodně remizovaly 1:1.

KÁCOV – NESPEKY 0:0

 

Hosté pokračovali v nerozhodných výsledcích i nadále. Tentokrát se však mezi tyče netrefilo ani jedno mužstvo. První poločas se odehrál s minimem šancí na obou stranách za mírné převahy domácích. Do první šance se dostal nespecký Šorfa, ale na malém vápně netrefil míč. Na druhé straně prudká jedovka jen těsně minula branku.

Po změně stran po chybě hostujícího Kukače ve středu pole šli Kácovští do přečíslení, ale průnik překombinovali. Další příležitost hostů po centru Kukače neumístil Rublič. Po hodině hry se vyznamenal nespecký gólman Šilhavý, který vytěsnil přímý kop domácího Moudrého na roh. Stejně tak uspěl brankář domácích, který nohou vyrazil střelu Jasze. V 81. minutě orazítkoval nespecký Krejza z metru břevno a z dorážky Šorfa hlacičkoval míč mimo branku.

Rozhodovaly pokutové kopy ve kterých byli úspěšnější hosté 2:4, když rozhodující penaltu Panenkovsky proměnil Burián.

Rozhodčí: Kvasnička. ŽK: 3:4. Diváci: 120.

Nespeky: Šilhavý – Štáf, Šorfa, Krejza, Burian – L. Rublič, Kukač, Hanzal, Jasz (90. Myslivec) – Kupša (79. K. Kulhavý), Urban.

Autor: Petr Roubíček
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-poctvrte-remizovaly-penalty-pecetil-burian-20150830.html


Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-poctvrte-remizovaly-penalty-pecetil-burian-20150830.html