Nespeky – Tuchlovice

Nespeky chytily čtyřku

Nespeky – Ve fotbalové I. A třídě nestačily Nespeky druhé Tuchlovice.
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-chytily-ctyrku-20150530.html

 

NESPEKY – TUCHLOVICE 0:4

 

Hosté potvrdili roli favorita a již v 9. minutě bylo prakticky rozhodnuto. Ve 2. minutě brankář Šilhavý bravurně vyrazil gólovou střelu na tyč, ale proti dorážce Hadriky neměl šanci. Poté hosté šikovně přehodili stopery a Peroutka sám před Šilhavým už věděl, jak zvýšit náskok. Nespeky vyrovnaly hru a ve 29. minutě Popelka po špatné „malé domů“ obešel vyběhnuvšího gólmana, ale jeho střelu z úhlu do odkryté branky stačil obránce vykopnout na roh. Na druhé straně se dvakrát zaskvěl Šilhavý.

Po změně stran domácí získali převahu a snažili se utkání zdramatizovat. Výsledkem bylo pouze Tyrnerovo břevno. V 63. minutě po faulu ve vápně trestal z penalty Hajník a v 90. minutě po rychlém brejku Brnovjak sám před Šilhavým stanovil konečný výsledek 0:4.

„Hrubé chyby z počátku utkání rozhodly o výsledku. Bojovali jsme, ale bez vstřelené branky nelze vyhrát,“ řekl kouč Nespek Václav Knížek starší.

Branky: 2. Hadrika, 9. Peroutka, 63. Hajník (PK), 90. Brnovjak. Rozhodčí: Zuskin. ŽK: 1:0. Diváci: 110. Poločas: 0:2.

Nespeky: Šilhavý – Tyrner, Krejza, Sysel (70. Sochor), Burian, Kupša, Dixa (56. K. Kulhavý), Štáf, Jasz, Urban, Popelka (74. Vojkůvka).

PAVEL DRNEC
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-chytily-ctyrku-20150530.html