Jílové – Nespeky

Jílové potrestalo nespecké chyby

Jílové – V předposledním kole fotbalové I. A třídy zajížděly jedenácté Nespeky na hřiště třináctého Jílové, které nakonec dvěma góly zvítězilo a zajistilo si tak definitivně účast v soutěži i příští ročník. Za velkého horka se hrál fotbal nevalné úrovně, ve kterém šli domácí více za vítězstvím.

JÍLOVÉ – NESPEKY 2:0

 

Jílové začalo zápas obrovskou šancí, ale Kačer po sóle ztroskotal na Šilhavém. Hosté odpověděli střelou Buriana po trestném kopu vedle. Ve 20. minutě odpískal rozhodčí po údajné ruce pokutový kop na Nespeky, ale Dvořák přestřelil branku. O chvíli později Kačer pálil vedle branky, aby se to samé povedlo vzápětí na druhé straně Kupšovi. Ve 27. minutě již agilní Kačer překonal Šilhavého, ale Štáf zaskočil v brance na svého brankáře. V závěru byli nebezpečnější hosté, ale míč po dalekonosné střele Švehly letěl jen těsně okolo šibenice jílovské branky, mimo brankové tyče zamířil i hlavičkující Kupša po rohu.

V úvodu druhého dějství zamířili vedle branky hlavou domácí Dvořák i hostující K. Kulhavý z 20 metrů. V 59. minutě přišel první gólový moment, když Kačer konečně po sóle překonal Šilhavého. V 64. minutě byl blízko vyrovnání Dixa po centru Urbana, ale Kruliše nepřekonal. V závěru hosté otevřeli hru, což byla voda na mlýn domácímu Řípovi, první jeho únik ještě Šilhavý zpacifikoval, ale podruhé již brankáře Nespek prostřelil a stanovil konečný výsledek 2:0.

„Prohráli jsme zaslouženě, protože jsme udělali v obraně chyby, které soupeř dvakrát potrestal. My jsme naopak chyby domácích nepotrestali. Jinak se hrál vyrovnaný zápas. V prvním poločase jsme přežili penaltu a myslel jsem si, že ve druhém to bude lepší. Jenže jsme inkasovali ze dvou rychlých protiútoků, na které jsme měli hrát my, ne domácí. V parném počasí se hrálo slušné utkání, ale pro nás s nulovým efektem,“ smutnil po zápase trenér Nespek Václav Knížek starší.

Branky: 59. Kačer, 85. Řípa. Rozhodčí: Kubečka. ŽK: 0:2. Diváci: 50. Poločas: 0:0.

Nespeky: Šilhavý – Tyrner, Krejza, Burian, Štáf – Urban, K. Kulhavý (57. Dixa), Švehla, Jasz – Kupša, Popelka (73. Sochor).

JAROSLAV ROSENVALD
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/jilove-potrestalo-nespecke-chyby-20150607.html


Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/jilove-potrestalo-nespecke-chyby-20150607.html

Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/jilove-potrestalo-nespecke-chyby-20150607.html