Nespeky – Lety

Střídající Dixa odvrátil blamáž

Nespeky – Ve fotbalové I. A třídě se Nespeky nadřely alespoň na remízu s o záchranu bojujícími Lety, které půlhodiny dohrávaly o deseti.
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/stridajici-dixa-odvratil-blamaz-20150516.html

NESPEKY – LETY 1:1

 

Na domácích leží psychická deka a žalostná koncovka pokračuje. V prvním poločase trpěli diváci nezáživným fotbalem a za zmínku stál jen ve 43. minutě únik Popelky, který zlikvidoval obránce hostí.

Lety přijely do Nespek jen v jedenácti lidech, na což doplatily v 55. minutě zraněním Cipra, a tak dohráli utkání o deseti. I proto měly Nespeky ve druhém poločase místy až drtivou převahu a šance Dixy a Švehly zlikvidoval brankář Vácha. A tak v 62. minutě přišel trest, když po ojedinělém útoku Let prostřelil Kalivoda brankáře Šilhavého. Ten kuriózně od 75. minuty vybíhal na rohové kopy Nespek před branku hostů a vypomáhal ofenzivě. Tlak Nespek v závěru vrcholil. Krásnou střelu Krejzy ještě vyrazil brankář na roh, ale v 88. minutě již nestačil na hlavičku Dixy po centru Jasze – 1:1.

Branky: 88. Dixa – 62. Kalivoda. Rozhodčí: Mansour. ŽK: 2:0. Diváci: 70. Poločas: 0:0.

Nespeky: Šilhavý – L. Nachtman, Krejza, Sysel (58. Švehla), Burian, K. Kulhavý, Urban, Kupša (46. Dixa), Štáf (83. Sochor), Myslivec, Popelka (46. Jasz).

PAVEL DRNEC
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/stridajici-dixa-odvratil-blamaz-20150516.html