Nespeky – Velvary

Dvojnásobnou přesilovku Nespeky nevyužily

Nespeky – Ve 23. kole fotbalové I. A třídy padly Nespeky nejtěsnějším rozdílem s lídrem tabulky z Velvar, když hosté dohrávali o devíti hráčích.

NESPEKY – VELVARY 0:1

 

Utkání s vedoucím mužstvem soutěže začali domácí bojácně a v první čtvrthodině musel dvakrát čarovat brankář Šilhavý při trestném kopu a hlavičce Nádeníčka po rohu. Následně měli hosté mírnou převahu, ale diváci se nudili, protože neviděli žádnou velkou šanci.

Ve druhé půli zvýšily Velvary úsilí a gólman Šilhavý musel řešit dva nepříjemné trestné kopy a poradil si i s lobem Nádeníčka po sóle. V 56. minutě přišel jediný gól zápasu, když se utěšenou ranou trefil Chrobák. Poté začalo přibývat faulů, kritiky rozhodčích a začaly padat karty, na což doplatili hosté, když byl nejprve vyloučen v 68. minutě za protesty Radek Dvořák a v 72. minutě Mucha. Domácí tak dvacet minut hráli proti devíti, ale nic velkého nevymysleli, když nejvážnější šancí byla střela K. Kulhavého těsně vedle.

„Zápas měl náboj a chvílemi byl hektický. Od soupeře jsem čekal lepší fotbal, ale byl nedisciplinovaný a dvě červené karty dostal po zásluze. My jsme nehráli špatně, bojovali, nenechali soupeře dýchat a ten byl překvapený z naší dobré hry. Bohužel jsme ani přesilovku nevyužili a prohráli, ale takový je fotbal,“ posteskl si trenér Nespek Václav Knížek starší.

Branka: 56. Chrobák. Rozhodčí: Vyhnal. ŽK: 4:4. ČK: 68. R. Dvořák, 72. Mucha (oba V). Diváci: 120. Poločas: 0:0.

Nespeky: Šilhavý – Tyrner, Krejza, Burian, Myslivec – Sysel (88. Dixa), K. Kulhavý, Švehla, Jasz – Kupša, Popelka.

PAVEL DRNEC
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/dvojnasobnou-presilovku-nespeky-nevyuzily-20150502.html