Nespeky – Kunice B

Nespekům stačil na výhru průměrný výkon

Nespeky – Diváci ve fotbalovém zápase I. B třídy mezi lídrem tabulky z Nespek a zachraňujícím se béčkem Kunic moc fotbalem nebavili, přesto domácím stačil průměrný výkon na výhru.

NESPEKY – KUNICE B 3:0

V utkání nevalné úrovně začali domácí, vědomi si získání povinných bodů, tlakem. Po úvodní šanci Kyselky po rohu nad, utekl ve 4. minutě D. Jendele a jeho centr si nešťastně srazil obránce hostů do vlastní branky. Za chvíli se ocitl Dixa sám před brankářem Kunic, ale ten jeho střelu kryl. V 11. minutě proběhl K. Kulhavý po ideální přihrávce obranou Kunic a nedal Obermaierovi šanci – 2:0. Následně přišla první vážnější příležitost hostů, ale střela Koubka skončila těsně vedle Vejvodovy branky. Do konce poločasu stojí za zmínku jen nádherná střela Buriana, která jen těsně minula břevno kunické branky.

V úvodu druhého poločasu zvýšil D. Jendele po chybě brankáře na 3:0. Do konce zápasu se hrál nezáživný fotbal. Nespeky si hlídaly dostatečný náskok, do útoku se nehnaly a do úniku se jen dostal D. Jendele, ale gólman Kunic ho vychytal. Hosté nic nevymysleli a tak domácím stačil průměrný výkon k zisku tří bodů.

Branky: vlastní, K. Kulhavý, D. Jendele. Rozhodčí: Kabyl. ŽK: 2:1. Diváci: 70. Poločas: 2:0.

Nespeky: Vejvoda – Párys, Kyselka, Tyrner (78. F. Jendele), Myslivec – Sysel (85. Hubička), K. Kulhavý (65. Maršoun), Burian, Kupša (80. Vojkůvka) – Dixa, D. Jendele.

PAVEL DRNEC