Uhlířské Janovice – Nespeky

Nespeky potvrdily roli lídra i v Janovicích

Uhlířské Janovice – V 21. kolo I. B třídy, skupiny D potvrdil lídr z Nespek v Uhlířských Janovicích, hlavně v prvním poločase, roli favorita a odvezl si domů tři body po brankách Páryse a Tyrnera.

UHLÍŘSKÉ JANOVICE – NESPEKY 0:2

 

Domácí vstoupili do zápasu ustrašeně, Nespeky byly v první půli lepší a vstřelily dva góly. Skóre otevřel v 19. minutě Sysel, když po uvolnění Párysem otřel míč křížnou ranou o tyč. Ve 28. minutě Tyrner střelou z hranice šestnáctky zvýšil hostující náskok na dvě branky. A to ještě Párys netrefil z pěti metrů prázdnou branku.

Ve druhém poločase se karty vyměnily. Nespeky přestaly hrát, Uhlíři si vytvořili převahu, která vyústila od 53. do 67. minuty ve velké šance. Nejprve Kopecký z dobré pozici hlavičkou Vejvodu nepřekvapil, Kopecký pálil mimo branku, stejně dopadl Jelínek v tutovce. A když už domácí dopravili míč do sítě, tak byl odmáván ofsajd. Poté měli sice Uhlíři stále více ze hry, ale hosté už zlepšili obranou fázi a nepouštěli je do vážnějšího zakončení. A jelikož se neujala ani hlavička Páryse na druhé straně, tak se skóre z prvního poločasu již nezměnilo.

Branky: 19. Párys, 28. Tyrner. Rozhodčí: Kabyl. Bez karet. Diváci: 90. Poločas: 0:2.

Nespeky: Vejvoda – Párys (73. Maršoun), Rublič, Kyselka, Tyrner – Sysel, K. Kulhavý, Burian, Myslivec – Dixa, D. Jendele (82. R. Vojkůvka).

JAROSLAV ROSENVALD