Nespeky – Kondrac

V derby se diváci nenudili, ale gólů se nedočkali

Nespeky – V okresním derby Nespeky nepotvrdily roli lídra tabulky a s Kondrací jen doma bezgólově remizovaly.

NESPEKY – KONDRAC 0:0

Okresní derby skončilo asi zaslouženou remízou, když si obě mužstva vypracovala šance, zacinkala na konstrukce branek, ale síť za brankáři nikdo nerozvlnil. První poločas měli po vyrovnané hře nejprve dvě šance hosté Pavlíčkem, ale první střelu zblokoval Nachtman a druhou zlikvidoval Vejvoda. Pak se osmělili i domácí, Burian po rohu hlavičkoval nad a po chybě kondracké obrany nestačil pořádně zakončit Kupša.

Ve druhém poločase měli domácí převahu, ale hosté hlavně přes Pavlíčka podnikali nebezpečné protiútoky. V 51. a 55. minutě stálo při Nespeckých štěstí, když Plocha trefil tyč a poté Pavlíček břevno Vejvodovy branky. V 70. minutě chytil na druhé straně Dixovu šanci Kňazík a následně se vyznamenal domácí Vejvoda, když chytil konečky prstů gólovou střelu Pohorského. V závěru zápasu mohli strhnout výhru na svou stranu Nespeky, ale Burian napálil břevno Kňazíkovy branky a ránu Nachtmana skvěle vyrazil kondracký brankář na roh.

Rozhodčí: Jarolímek. ŽK: 5:5. Diváci: 80.

Nespeky: Vejvoda – Myslivec (46. Pavelka), Nachtman, Burian, V. Kulhavý – Kupša, Žovinec, K. Kulhavý, Sysel – Kupša, Dixa, Panenka (79. Al Obaid).

Kondrac: Kňazík – Budil, T. Mleziva, Kubín, Tichý – Špička (66. Nedvěd), Petrů, Plocha, Pohorský – Pavlíček, Pavelka.

PAVEL DRNEC