Nespeky – Říčany

Nespeky začátek prospaly, přesto poslaly soupeře domů s bůrem

Nespeky – V utkání I. B třídy se v Nespekách přestavily silné Říčany. Začátek patřil hostům, ale domácí do poločasu stačili výsledek obrátit. Po vyloučení říčanského Císaře přidali Nespečtí další dvě branky.

NESPEKY – ŘÍČANY              5:2

Začátek utkání domácí totálně zaspali. Již v 5. minutě z trestného kopu z půli hřiště překvapil gólmana Vejvodu říčanský  Sus  a za dvě minuty Koranda z dvaceti metrů střelou pod břevno zvýšil na 0:2. V další obrovské šanci se ocitl Brožík, ale přestřelil. Domácí se postupně dostávali ze šoku a v 16. minutě po centru z trestného kopu Pavlík hlavou snížil. Netrvalo dlouho a Nachtman ze standardky vyrovnal.  Na druhé straně Koranda  mohl opět skórovat, ale nejprve nastřelil Pavlíka a poté Vejvoda jeho střelu vytěsnil. Dokonalý obrat přišel ve 40. minutě, kdy Žovincovu bombu gólman Černý vyrazil před Buriana a ten v klidu poslal míč do sítě.  Ve druhém poločase musel předčasně pod sprchy říčanský Císař, přesto hosté i v deseti hráli s domácími vyrovnanou partii. V 75. minutě střídající Dixa utekl po křídle a jeho centr si srazil obránce do vlastní branky. Závěrečnou branku přidal opět Dixa, který dorazil Panenkův centr.

Branky: 16. Pavlík, 26. Nachtman,  40. Burian, 75. vlastní, 85. Dixa – 5. Sus, 7. Koranda. Rozhodčí: Jarolímek. ŽK: Burian/3. ČK: 55. Císař (Ř). Diváci: 60. Poločas: 3:2. Nespeky: Vejvoda – Pavelka (87. Vojkůvka), Nachtman, Pavlík, Burian – K. Kulhavý, J. Kadeřábek (75. Panenka), Žovinec,  Kupša (69. Sysel), Myslivec (55. Dixa) – Maršoun.

Autor: Petr Roubíček

Převzato z Benešovského deníku